Bárány Attila: kiszerettem David Guettából
Címlap / Showbiznisz / Bárány Attila: kiszerettem David Guettából

Bárány Attila: kiszerettem David Guettából

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-13

Guetta első nagy klubslágerét, a Just a little more love-ot még Bárány Attila kezdte el játszani Magyarországon. Azóta azonban eltávolodott a francia house-dj zenéitől. Hogy miért? Megtudhatjátok! 

 

Király Linda és Viktor Move faster dalának klipforgatásán az egyik producert, a dance-guru Bárány Attilát is mikrofonvégre kaptuk, aki ugyan először szerepelt a Tabu Tv kamerái előtt, mégsem rettent meg a piros-fekete logótól. Mint elmondta, alapvetően szeret beszélni, és mindenre szívesen válaszol, ami érdekli riporterünket illetve a nézőket, hiszen nem olyan ember, akinek tabuk lennének az életében…

Attilát az elektronikus zene térhódításáról kérdeztük: "Azt gondolom, hogy a pop-dance és az elektronikus zene sokkal kelendőbb, mint valaha bármikor. Nagyon érdekes, hogy egyfajta fúziója van az amerikai popzenének, az amerikai előadóknak és az európai dance-producereknek. Nagyon sokan dolgoznak együtt. Az első ilyen áttörés David Guettának Kelly Rowlanddel való együttműködése, ami elindított egy ilyen lavinát. Azt gondolom, hogy a meghatározó zenei irányzat ma a pop-dance, és az elektronikus zene mutatja az irányvonalat, hogy merre kell menni, és mit hogy kell csinálni."

És hogy mi Bárány Attila véleménye a francia house-mágusról? Ezt is megtudtuk: "Nem nagyon értékelem a David Guettának a dolgait. Ehhez képest azt kell mondanom, hogy mindaz, amit most csinált az új lemezen, az jó, hiszen David Guetta is elmúlt 44 éves, és pontosan tudja, hogy min nőtt föl, és ezeket az élményeket hozza magával és belecsempészi a mai elektronikus zenébe, és ezzel ad egy kis deja vu érzést az idősebbeknek, akik elkezdik szeretni ettől a produkciót."
 
 
[ 1776 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x