Király Viktor: Mi és Fluor? Mint Usher és Stevie Wonder!
Címlap / Showbiznisz / Király Viktor: Mi és Fluor? Mint Usher és Stevie Wonder!

Király Viktor: Mi és Fluor? Mint Usher és Stevie Wonder!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

A Király testvéreket, Lindát és Viktort épp egy klipforgatás szünetében kaptuk mikrofonvégre, hogy beszélgessünk egy picit a popzenéről Fluortól Fugeesig bezárólag. 

Lindát és Viktort elsőként arról faggattuk, szerintük mennyi esélye van egy magyar klipnek a határainkon túl? Betörhetünk-e például az amerikai piacra?

"Miért ne? Nemrég forgatott itt Katy Perry is, aki egész Budapestet felhasználta, ami bár nem ugyanaz, de eszméletlen tehetséges emberek vannak itt. Nekem például kint is készült klipem a Can’t leg go-hoz, mivel New Yorkban a Universalhoz voltam aláírva, de nekem sokkal jobban tetszik az a verzió, amit Magyarországon csináltunk" – meséli Linda.

Mint minden új sláger esetében, Viktorék Move fasterjénél is felmerül a kérdés: fel vehetik-e a versenyt a slágerlistákon egy Fluorral vagy SP-vel? Viktor ugyan bizakodó, de mint mondja, a lényeg nem a verseny, hiszen nem egy műfajban indulnak: "Mi egy más zenei stílust képviselünk, és ők is egy másikat. Nem lehet versenyeztetni mindenkit. Amerikában sem versenyeztetik az Ushert meg a Stevie Wondert. Vagy mondok mást: össze lehet hasonlítani a Tabu Tv-t és a CNN-t?" Természetesen nem :-)

És hogy kivel dolgoznának együtt szívesen a Király tesók? A Tabu Tv riportere ezt is kiderítette – bár míg Viktor válasza egyértelmű volt, Beyonce mellett tette le voksát, addig Lindának komoly fejtörést okozott a kérdés, hiszen már számos sztárral volt alkalma együtt énekelni: "Én már rajta vagyok az Eric Benet tavalyi lemezén, ami kétszeres grammy-díjas lett, és aminek nagyon örülök, azon kívül ugye Pras Michel Fugees, tehát azért sok álmom valóra vált már." "És hogy velem énekelhet!" – teszi hozzá Viktor nevetve.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1352 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x