Király Viktor: Facebookon ajánlotta fel magát egy néni!
Címlap / Showbiznisz / Király Viktor: Facebookon ajánlotta fel magát egy néni!

Király Viktor: Facebookon ajánlotta fel magát egy néni!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Az énekes, ha nem is függője a közösségi portálnak, bizony nehezen szakad el tőle: persze elsősorban nem azért, mert volt, hogy egy ötven éves nő kínálta fel neki a testét! 

"Elég furán hangzik, de kicsit a munkámhoz is kötődik a Facebook: lehet nem hiszik el az emberek illetve a rajongók, de én szoktam válaszolni az üzenetekre és a kérdésekre a fanpage-emen, így nagyon sokat lógok ott" - magyarázta Viktor, miért olyan nehéz elszakadnia a közösségi portáltól. A későbbiekben azt is megtudtuk, nem kezdődött egyszerűen a kapcsolatuk: saját bevallása szerint az énekes későn is csatlakozott, de más problémák is akadtak a kezdeti időszakban.

"Én nem nagyon értettem ehhez a Facebook-témához, amikor megnyertem a Megasztárt. Egyszerűen nem voltam benne abban a generációban, aki ezt használta, és emiatt igazából rosszul is csináltam az egészet: először csak baráti oldalt csináltam, aztán rájöttem, hogy telt ház van, ezután kellett még egy baráti oldalt csinálni, ahol szintén telt ház lett, és csak ezután csináltam fanpage-et, amit jelenleg is kezelek. Mivel azonban a Facebook úgy látta, hogy túl sok Király Viktor oldal van, kitörölték az én két oldalamat, ami miatt újra kellett csinálnom egy privátot - ami szigorúan csak a barátoknak szól" - mesélte a szövevényes históriát az egykori tehetségkutató-nyertes.

Mint megtudtuk, maga Viktor is meglepődött, mennyire kevés női rajongója kereste fel "félreérthetetlen ajánlatokkal" - persze azért egy történetet sikerült kihúzni belőle: "Rögtön a megasztár után történt, hogy egy öreg nő kiírta a Facebook-on - nem is tudom, hogy mondjam - mindent megadna, ha egy éjszakát tudna velem tölteni... különböző pozíciókban, ide-oda... mindegy, értitek. Az egészben az volt a vicc, hogy a nő ötven fölött volt!"Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1156 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x