Kökény Attila: Klip? Köszönöm, nem!
Címlap / Showbiznisz / Kökény Attila: Klip? Köszönöm, nem!

Kökény Attila: Klip? Köszönöm, nem!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

Miért nem láthatjuk Attilát a zenetévéken? Többek közt erre kerestük a választ a Tabu Tv videójában. 

A Megasztár ötödik szériájánal finalistája, 2010 legjobb férfi hangja ezidáig nem jelentkezett klipel - elsőként erről faggattuk a Tabu Tv videójában: "Sokkal több mindent nagyobbra értékelek, mint hogy legyen egy videóklipem. Nem tudom, valahogy engem nem izgat, nem töröm magam emiatt annyira. Teljesen más dolgok érdekelnek" - mesélte Attila, hozzátéve, hogy ennek ellenére igen sokan várják már, hogy tévében is láthassák kedvencüket. Nos, kívánságuk hamarosan tejlesül: Kökény Attila bemutatkozó videójára már nem kell sokat várni.

"Általában sokkal több idő nekem szöveget írni, mint zenét. Tehát a zene az úgy jön, hogy van, amikor öt perc alatt megírok egy dalt, de valamikor sokkal több idő kell hozzá. A szövegekben már kapom a segítséget Tabáni Istvántól, úgyhogy ő a szövegíróm, én pedig a zenét csinálom" - avatott be minket a három gyermekes családapaként is kivállóan helyt álló énekes a zeneszerzés kulisszatitkaiba.

Attila azt is elárulta, az utóbbi időben már három dalt írt, sokat stúdiózik, és persze a klip is közeleg. Ennek ellenére - mint megtudtuk - nem az a tervezgetős típus: "Nem tervezek soha előre semmit, mindig az adott nappal-héttel foglalkozom. Úgy mondanám, hogy inkább reménykedem: abban, hogy lesz egyszer egy nagykoncertem, abban is, hogy egyszer egy színházi produkcióra is meghívnak - de általában mindig csak reménykedem, nem tervezek."Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1495 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x