Király Viktor - Hol késik a lánykérés?
Címlap / Showbiznisz / Király Viktor - Hol késik a lánykérés?

Király Viktor - Hol késik a lánykérés?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Viktor többször is nyilatkozta: táncosa pontosan az a lány, akire mindig is vágyott. A Tabu Tv riportere arra volt kíváncsi, mikor is süthetjük az esküvői tortát? 

Király Viktor No!enddel, Bárány Attilával és Király Lindával közös klipjét, a Move fastert valósággal tűkön ülve várjuk - és nem csak azért, mert jelen lehettünk a forgatáson is. Természetesen elsőként erről kérdeztük a negyedik Megasztár győztesét. "Én már láttam a klipet. Eredeti terveink szerint már kijött volna, de még várunk vele. Nagyon jó lett, tényleg, gratuláció a csapatnak, de még van pár dolog, amit szeretnék változtatni rajta, mert elég maximalista vagyok, és addig nem szeretném kiadni a kezemből, amíg nem tökéletes."

"A Solo című számban barátnőm is fellép: ezt szoktuk csinálni nagyobb koncerteken, de persze nem minden nap. Beával több, mint másfél éve együtt vagyunk, és egy éve lakunk együtt. Az az igazság, hogy nem kívánhatnék most többet az életemben: zenei sikerek is vannak, a kapcsolatomban is nagyon boldog vagyok és a család is rendben van" - mesélte az énekes, akit a későbbiekben arról faggattunk, nem tervezi-e azt a bizonyos nagy lépést. Azaz - riporterünk szavaival élve - where is the jegygyűrű?!

"Még nem gondolkozunk ilyeneken. Még fiatalok vagyunk - mindketten nagyon boldogok vagyunk, és szoktunk is hülyéskedni, hogy úgyis örökre együtt maradunk, minek siessük el ezt az egészet? Én nagyon biztos vagyok ebben a kapcsolatban, és pont azért nem sietek a leánykéréssel sem, mert szeretném akkor meglépni, amikor mindketten azt érezzük, hogy itt az idő." Viktor azt is elárulta, egy trónörökösre is nagyon vágyik, de ez is csak a jövő zenéje, mivel előtte szeretne olyan stabilitást elérni az életében, hogy 100 százalékosan tudjon majd figyelni a kis Királyra.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1561 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x