Sugarloaf: mi nem vesztünk össze senkivel!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Sugarloaf: mi nem vesztünk össze senkivel!

Sugarloaf: mi nem vesztünk össze senkivel!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

Dér Henit és Tóth Szabit kérdeztük a Szervusztok celebek óta eltelt időszakról, valamint az új tervekről. 


Rendezvénynaptár
A zenekar legutóbbi klipnótája bizony igencsak megosztotta a honi celebvilágot. A Sugarloaf úgy szólt be, hogy közben senkit sem nevesített - ennek ellenére persze voltak sértődések. A zenekar gitáros-alapító tagja azonban kissé unja már, hogy minden riportban előkerül a Szervusztok celebek: "Vannak a médiában, akik ezt a témát előszeretettel előveszik, és ez úgy jön le, hogy mi dobjuk be, mert kell a nézettség, vagy bármi, de ez nem igaz. Soha nem mi találjuk meg a médiát ezzel a történettel. Ez egy tavaly szeptemberi sztori, és már lassan készítjük a következő klipet. Megmondom őszintén, hogy mi soha nem voltunk összeveszve senkivel, személy szerint soha nem haragudtunk senkire. Az meg, hogy ránk ki haragszik, legyen az ő problémájuk!"

Dér Henit, a zenekar Megasztárban feltűnt énekesnőjét a csapat 2012-es terveiről faggattuk: "Mi folyamatosan készülünk, mindig annyi terv van bennünk zenekari szinten, hogy mindig egyről a kettőre próbálunk lépni. Most a legfontosabb terv a következő videóklip leforgatása. Onnantól kezdve pedig aktuális lesz lassan a nagykoncert is. Még egy vagy két klip, és újra összerakhatunk egy olyan nagyszabású koncertet, mint mondjuk amiből 2008-ban egy koncertlemez is készült" - az említett Stereo című lemez egyébként nem csak CD-n, de DVD-n is megjelent, és egyaránt nagy tetszést váltott ki a rajongókból és a kritikusokból is.

"Olyan feltöltött státuszban van most a zenekar, hogy abszolút tudunk újra robbantani! Már a klipnótánkat is kiválasztottuk a 2011-ben megjelent Instant Karmáról. Ugye volt a Dolce Vita, a Szervusztok celebek, és a következő szerintem a lemez címadó dala lesz." - összegezte Heni a Tabu Tv stábjának az elkövetkezendő időszakot. Nos, személy szerint mi már várjuk a majommaszkos kommandó újabb támadását :-)


 
 
[ 1468 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x