Tóth Vera a duci lányokat mustrálta!
Címlap / Showbiznisz / Tóth Vera a duci lányokat mustrálta!

Tóth Vera a duci lányokat mustrálta!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-30

Március 8-án, a nemzetközi nőnapon rendezték meg a Sylverro arca 2012 választást. Az exkluzív eseményre a Tabu Tv is meghívást kapott. 

"Vállald magad, mert Te is szép vagy!" felhívással keresték a legszebb magyar molett nőt. A döntőbe 14 gyönyörű lány jutott be, akik mind egy célért küzdöttek: hogy elnyerjék a Sylverro arca címet. A divatcég köztudottan molett nőknek készít ruhákat, így egyértelműen ezekben pompázva mentek végig a lányok a kifutón.

Az esemény egyik kiemelt támogatója, a nemrégiben megnyílt Gránátalma Szépség– és Egészség Központ, mely nagyon fontosnak érzi, hogy támogassa és segítse a nőket önbizalmuk és magabiztosságuk visszaszerzésében. Mindehhez csúcstechnológiával rendelkező gépekkel, életmód és étkezési tanácsadással, kozmetikával és barátságos, profi személyzettel járul hozzá.

Az eseményen két különdíjat is kiosztottak, a legszebb mosolyú és legbájosabb kisugárzású hölgyek egy-egy nagyértékű arc- és testkezelési csomagot kaptak a Gránátalma Szépség– és Egészség Központtól.

A zsűri soraiban ott ült Tóth Vera is, aki mindig büszkén vállalta a kerekded formáját. A Megasztár egykori győztese örömmel vállalta el ezt az eseményt, mint mondta, ez az ő szívügye: "Mindenben részt veszek, ami az eredetiségről szól. Nyilván én nem vagyok modell, meg nincsenek ilyen ambícióim, de volt már sok-sok fotózásom, nekem is kellett ilyet játszani. Egyébként néha kifejezetten jólesik kimozdulni a zenei dolgokból is. A lányok gyönyörűek voltak, és nagyon izgultak, ami nekem nagyon tetszett. Annak idején én is nagyon izgultam a Megasztár döntőiben, és ez fel is hozott most bennem nosztalgikus érzéseket" – osztotta meg a Tabu Tv riporterével Tóth Vera, aki szerint ez olyan verseny volt, ahol tényleg a legszebb győzött.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2781 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x