Zséda ismét egy nemes cél mellé állt
Címlap / Showbiznisz / Zséda ismét egy nemes cél mellé állt

Zséda ismét egy nemes cél mellé állt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-17

A Tabu Tv riportere egy nem túl vidám témáról beszélgetett Zsédával. A családon belüli erőszakot az énekesnő nagyon is a szívén viseli és hisz abban, hogy Magyarországon is sikerülhet ezt a problémát visszaszorítani. 

"2008-ban vállaltam fel ezt az ügyet és készítettem el az Ajtók mögött című dalt és két évvel ezelőtt megkerestek, amikor az ötvenezer aláírást először próbálták összegyűjteni. Majdnem összegyűlt, majdnem sikerült és ott voltunk az aluljáróban, amikor kiderült, hogy pár száz híján jutott el a parlamentbe, hogy végre történjen valami" – mondta el a tabutv.hu nézőinek az énekesnő.

A 2008-as próbálkozás után egy kozmetikai cég támogatásával illetve egy megrázó, de figyelemfelkeltő kisfilmmel felvértezve újabb aláírásgyűjtés kezdődött idén, melynek célja nem csak a figyelemfelkeltés, de a törvényi keretek megváltoztatása is.

"Én biztos vagyok benne, hogy a film hatására sikerül az aláírásgyűjtés. Egyszerűen muszáj, az nem lehet, hogy Magyarországon ne sikerüljön, amikor tőlünk kétszáz kilométerre sikerült, itt meg olyan dolgokat kell eltűrnie nőknek és gyerekeknek, amit a többi ország már megoldott" – árulta el stábunknak Zséda.

"Nagyon sokszor tapasztaltam azt, hogy amikor beszéltem erről az ügyről embereknek, amikor gyűjtöttem még a támogatókat a dalhoz, hogy egyszerűen nem akarnak, kellemetlen erről beszélni nemcsak azoknak, akik ebbe benne vannak, hanem értelmiségi körökben is. Azt gondolom, hogy ne érzik ennek a súlyát, hanem ezek nagyon brutális történetek és rettegésben élnek gyerekek, nők, családok" – mesélte a Tabu Tv nézőinek Zsédenyi Adrienn.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2171 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x