Debreczeni Zita: Turi? Minden mennyiségben!
Címlap / Showbiznisz / Debreczeni Zita: Turi? Minden mennyiségben!

Debreczeni Zita: Turi? Minden mennyiségben!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-17

Zitával legújabb kollekciójának bemutatóján találkoztunk. Faggattuk designer és használt ruhákról egyaránt - nekünk úgy tűnt, ez utóbbiért valósággal rajong. 

A tervező-modellt elsőként a mai divatról kérdeztük, amire némi összekacsintással csak ennyit felelt: "Hát ha a Sugarbird-öt kell vennem, akkor zseniális a mostani divat. Amúgy nem annyira szoktam követni a nagyon elvont divatot. Van egy bizonyos stílusom, amit szeretek, ami úgy gondolom, letisztult, és amibe csak kis ötleteket szoktam átvenni a külföldi divatból. Azt tudom, hogy a virágmintás az most hatalmas sláger lett, ezért vettem bele az én kollekciómba is ezeket a virágmintákat, de egyébként a letisztult formákat szeretem nagyon."

"Nagyon sok jó divattervező van Magyarországon, köztük sok olyan is, akinek külföldön már hordják a ruháit" - lelkendezett Zita, hozzátéve, hogy természetesen saját magát nem sorolja az igazi nagyok közé. Mi ennek ellenére reméljük, egyszer a cukormadár-lányokat is ott tudhatjuk a nagy nevek közt.

Zita már több interjújában elárulta, egyszerűen imád turkálókba járni - nem egy másodkézből származó darabot fedezhetünk fel otthoni kollekciójában és modellfotóin. "Régebben, amikor volt a nagy bálabontás, mindig ott voltunk, és iszonyatosan jó ruháim voltak" - mesélte, hozzátéve, hogy már alig várja a jobb időt, hogy legújabb szerzeményét magára ölthesse "Pár hónappal ezelőtt volt egy gardróbfrissítés nevezetű esemény, és ott találtam egy iszonyatosan jó inget. Nagyon kíváncsi leszek, hogy ha majd a gazdája meglátja rajtam nyáron, mit fog majd szólni. Ő csak simán bedobta, hogy neki nem kell, viszont én annyira jól elképzeltem egy rövid farmer-shorttal!"Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1971 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x