Janicsák Veca: nincs magánéletem!
Címlap / Showbiznisz / Janicsák Veca: nincs magánéletem!

Janicsák Veca: nincs magánéletem!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-24

Veca az idei Glamour Women Of The Year gálán díjra váltotta jelölését: Tavaly még csak a legszebb hajú sztár volt, idén azonban Ő lett az év énekesnője. 


Rendezvénynaptár
Az első X-faktorban feltűnt énekesnőt az elismerésről faggattuk: "Nagyon-nagyon örülök, nagyon boldog vagyok. Ez egy hatalmas megtiszteltetés, és egy visszajelzés is egyben, leginkább a rajongóimtól, hogy hűségesek, és szeretnek. Reménykedtem benne, hogy megkapom a díjat: eljátszottam a gondolattal, hogy jó lenne, ha megnyerném, de persze ha nem nyerem meg, akkor is jó lesz - de most nagyon örülök neki!"

"Most indul a koncertturném, két hónapig csak koncertezek a zenekarommal, utána pedig klipet forgatunk. A magánéletemről nem sokat szoktam beszélni, de annyit elárulhatok, hogy most nincsen magánéletem!" - mesélt Veca az elkövetkező, igen sűrűnek ígérkező hónapokról.

Az énekesnőt a gála kapcsán arról is kérdeztük, számára mi teljesíti meg a tökéletes nőt? "Nem is tudom. Talán tökéletes nő nem is létezik, hanem kell hozzá egy olyan férfi, aki tökéletesnek lát, és onnantól kezdve tökéletes vagy. Én is remélem, hogy egyszer majd eljön az a férfi, aki engem tökélesetnek lát. Ez a dolog még várat magára, de én türelmesen várom!"Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2705 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x