Fodor Zsóka tele van energiával
Címlap / Showbiznisz / Fodor Zsóka tele van energiával

Fodor Zsóka tele van energiával

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

A Tabu Tv stábja Fodor Zsókával találkozott, aki elárulta, mi fiatalos energiáinak titka. 

"Aminek köszönhetem ezt a sok energiám, az az életszeretetem meg talán az, hogy nem búslakodom, hogy egyedül élek, egyszerűen élvezem az életet és nem vagyok hajlandó beletörődni, hogy mennek az évek. Azt mondom, hogy a mi korosztályunknak kell egy kis szabadidő, nem kell mindig a konyhagőzben lenni meg a pelenkákba temetkezni" – árulta el a tabutv.hu nézőinek Zsóka.

"Én egyszerűen szeretek élni és szeretem az embereket, de nincs nehéz dolgom, mert ezt kapom vissza a buszon, villamoson, az utcán, tehát szeretek élni és ezért vagyok a tagja a Tisztelet Társaságnak is, mert tisztelem a nyugdíjasokat. Nemcsak azért, mert én is ebben a korban vagyok, hanem mert bíztatni akarok mindenkit, hogy ne keseredjen el, ne adja föl, két orvos között azért menjen társaságba, kártyázzon, keresse meg azokat a helyeket, ahol egy picit táncolhat, úgyhogy élvezze az életet, hiszen olyan rövid" – mondta el a Tabu Tv nézőinek a színésznő.

"Nagyon szomorúan mondom, hogy nem érzem, hogy igazán meg vannak becsülve a nyugdíjasok, csak azt nem értem meg, hogy miért. Felneveltek egy generációt és valaki fönt dönt arról, hogy mit vegyenek el tőlük. A nyugdíjasokat szeressük, becsüljük meg, hiszen ők hozták a világra a mai fiatal nemzedéket" – mesélte lelkesen riporterünknek Fodor Zsóka.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1484 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x