Vásáry André: amióta eltűntem, sokkal több a fellépésem!...
Címlap / Showbiznisz / Vásáry André: amióta eltűntem, sokkal több a fellépésem!

Vásáry André: amióta eltűntem, sokkal több a fellépésem!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

A Csillag Születik második szériájában feltűnt komolyzenésszel a napokban beszélgettünk. Megtudtuk, a látszat csal: nem tűnt el, sőt, több fellépése van, mint valaha! 

"Mindenki azt mondja, hogy rég hallott rólam, és komolyan mondom, mióta nem vagyok benne annyira a köztudatban, több a munkám! Épp egy nagysikerű koncertem volt Kazinczbarcikán, illetve nemrég volt a Budavári Hilton Hotelben egy nőnapi koncertem a Magyar Virtuózok Kamarazenekarral, emellett készülök a negyedik CD-mre, illetve nyáron lesz egy úgynevezett Nyáresték Vásáry Andréval című turné, ahol könnyűzenei darabokat fogok főleg énekelni" - sorolta fellépéseit az énekes, amihez csupán annyi hozzáfűznivalónk lehet, hogy valóban, Vásáry André cseppet sem tűnt el!

A tehetséggel természetesen a siker titkát is próbáltuk megfejteni: "Ha valaki különleges dolgot csinál, ha valamit őszintén, és nem egy pillanatnyi fellángolásból csinál, és mondjuk a feltűnése előtt még tanulta is, és van benne kellő alázat a szakmája iránt, akkor hosszú távon is meg lehet maradni. Erre én vagyok a bizonyíték." Persze azt André is elismerte, hogy az a fajta intenzív rajongás, ami a műsor környékén volt, mára alábbhagyott - de persze nem tűnt el.

"A magánéletem - mint gondolom, mindannyiunknak - kisebb-nagyobb hullámvölgyekkel és bukkanókkal volt tarkítva. Most lekopogom, minden jól alakul. Már két éve párkapcsolatban élek, és ezt nagyon óvom és védem. Azt gondolom, hogy egy művésznek - illetve bárkinek - nagyon fontos, hogy egy társ legyen mellette. Sajnos nagyon nehéz megtalálni az igazi társadat, és ha megtaláltad, mindent el kell követni, hogy ez a kapcsolat működjön. Én úgy gondolom, hogy megtaláltam a társamat - és megpróbáljuk, hogy működjön is" - mesélte Vásáry André a Tabu Tv stábjának, ám párjáról azon kívül, hogy nem szakmabeli, nem igen árult el semmit, hiszen - mint mondta - fontosnak tartja a privát szféra megőrzését.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1488 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x