Kováts Vera és Baricz Gergő: nem szeretjük a nyilvános csókot!...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Kováts Vera és Baricz Gergő: nem szeretjük a nyilvános csókot!

Kováts Vera és Baricz Gergő: nem szeretjük a nyilvános csókot!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

A sztárpárról minden fontos infót begyűjtöttünk: Gergő és Vera nem csókolózik nyilvánosan, közös munkát sem terveznek, és annak ellenére, hogy Vera apukája kicsit szigorú, Gergő szereti. 

 

Rendezvénynaptár
A Tabu Tv stábja Kováts Verát és párját, Baricz Gergőt kérdezte. A fiatal sztárokat egy fotó erejéig akarták lencsevégre kapni, ahogyan éppen megcsókolják egymást, de az énekesek nem vállalták, mivel - mint mondták - ez nem tartozik a nyilvánosságra.

Elsőként arról faggattuk őket, mennyire nehéz a tehetságkutató után fentmaradni, és a közös munka is szóba került. Gergő nevetve azt válaszolta: "Nem szeretném hogy olyanok legyünk mint Korda Gyuri és Balázs Klári, vagy éppen az új Brangerlina". A másik kérdésre a válasz kicsit bonyolultabb: "A tehetségkutató felvisz a csúcsra és nagyon nehéz ott maradni, illetve nehéz úgy csinálni a dolgokat, hogy az emberek még utána is érdeklődjenek irántunk" - mondta Vera. Azt is megtudtuk, hogy mivel nagyon fiatal, még nincs lehetősége kibontakozni és elsősorban a közösségi portálokon keresztül próbálja fenntartani magát - a rajongóival is itt tartja a kapcsolatot.

A fiatal énekesnőt arról is kérdeztük, mennyire félti a családja most, hogy felköltözött Pestre? Vera szerint édesapjával meg van köztük a kölcsönös bizalom, ennek ellenére mégis nehéz elengednie a kezét és hagynia, hogy lánya a saját talpán álljon, viszont barátja - úgy tűnik - nagyon jó véleménnyel van az apukáról: "Szerintem nagyon jó fej az apukája, velem mindig jól viselkedett illetve mindig nyitott volt felém, úgyhogy nem panaszkodhatom egyáltalán!"
 
 
[ 1926 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x