Istenes Bence tanácsát megfogadták a táborszervezők
Címlap / Showbiznisz / Istenes Bence tanácsát megfogadták a táborszervezők

Istenes Bence tanácsát megfogadták a táborszervezők

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-17

Március utolsó két hétvégéjén a Lelenc Kutyamentő Egyesület árva gyerekek számára szereztek felejthetetlen hétvégét a szervezők. Az "Állatokkal az emberekért" program megvalósulását a népszerű műsorvezető, Istenes Bence is támogatta. 

Március végén lezajlott a Lelenc Kutyamentő Egyesület projektje, amely során 14-18 év közötti család nélküli gyerekeket láttak vendégül két hétvégén. A NESCAFÉ 3in1-Effekt kampánya során 1 millió forinttal támogatta az ötletük megvalósulását, így felejthetetlen élményeket szereztek a Tanyára látogató árva gyermekeknek. A kirándulás részeként a veresegyházi medveotthonba is ellátogattak, délután pedig a gyönyörű napsütésben a Lelenc tanyán élvezhették a programokat. A legnépszerűbb a kutyabemutató volt.

A kezdeményezést Istenes Bence, a VIVA és az RTL Klub műsorvezetője is támogatta, és a tábor előtt néhány jó tanáccsal látta el Tenner Annát, a Lelenc Kutyamentő Egyesület vezetőjét, hogy hogyan lelkesítsék a gyerekeket. A lelencesek megfogadták a tippeket, és kvízjátékokkal, meglepetésekkel készültek.

Az egyesület tagjai úgy vélik, hogy a kutyák közelsége és szeretete reményt tud adni a gyerekeknek, és a tanyán új barátokra tehetnek szert. „Nagyon sokat készültünk, és igyekeztünk, hogy tökéletes hétvégét hozzunk össze a fiataloknak. A nehéz sorsú gyerekek között találkoztunk olyanokkal, akik végtelenül elkeseredettek, szomorúak, volt csendesen sorsába beletörődő, lázadó, keménykedő, magabiztos és bizonytalan is - sokan, sokfélék voltak, egyben viszont azonosak: egy pici figyelemért, egy csepp szeretetért, a csillagokat lehoznák az égről. Megnyíltak, kérdeztek és meséltek, részt vettek mindenben, csillogott a szemük az örömtől, mosolyogtak. A gyerekek arcán a mosoly minden fáradozást megért”- mesélte Anna a tábort követően, aki azt is elárulta, hogy nem ez volt az utolsó alkalom: terveik szerint mostantól havonta fognak találkozni. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3116 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x