Szolnoki Péter ékszereket is készített
Címlap / Showbiznisz / Szolnoki Péter ékszereket is készített

Szolnoki Péter ékszereket is készített

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-29

A zenész szerint csak azzal szabad foglalkozni, amihez tehetsége van az embernek. 

"A 90-es évek elején például foglalkoztam ékszerkészítéssel, akkor nagyon kreatív voltam benne" - mesélte Szolnoki Péter a Sztárporténak. "Abból, ami a háztartásban fellelhető: ceruza, zseblámpa égő, rézdrót - és persze az ember még vesz hozzá dolgokat - így készítettem ékszereket."

"Amikor több időm volt, és még picik voltak a gyerekeim, és például arról volt szó, hogy egy bábparavánt csinálok nekik Karácsonyra, akkor fogtam magam, és nagy lelkesedéssel kilogisztikáztam: Milyen anyag kell, hova menjek, mit vegyek hozzá - és szépen össze is raktam."

"Kreativitás nélkül nem is fognék bele semmibe. Kisgyerekkorom óta csak azzal foglalkoztam behatóbban, amihez volt tehetségem, ami könnyebben ment. Amihez nem értek, abba eleve nem kezdek bele."

"Ebben az évben egyszerre több mindent is csinálok, annak ellenére, hogy 17 éves a Bon-Bon most májusban - ami egy elég szép szám. Sosem tudtam nyugodtan megülni: tavaly írtam egy gyerek musicalt Gergely Robi barátommal - ami egy éve sikeresen megy Patai Annácska főszereplésével. Másoknak is
írtam dalokat, és írom a saját szóló lemezemet is. A Bon-Bonnal most készül egy új videoklipünk - nemsokára látható lesz..."

A teljes beszélgetés itt meghallgatható.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1161 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x