Kiki keményen bírálja a tehetségkutatókat
Címlap / Showbiznisz / Kiki keményen bírálja a tehetségkutatókat

Kiki keményen bírálja a tehetségkutatókat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

Kikivel mostanában ismét zajlik az élet: a napokban lépett fel DJ Dominique jótékonysági koncertjén, az Első Emelet is második reneszánszát éli, és ha mindez nem lenne elég, lánya, Csenge most házasodott. 

Először a családi fészekből kirepült Csengéről kérdeztük az énekest: "Amikor az egész ceremónia lezajlott, akkor nagyon meghatódtam! Én ritkán érzékenyülök el, de akkor sikerült. Most is nehéz feldolgozni, hogy már két-három hete nem lakik otthon, és ugye 23 év után van egy hiányérzeted - ez teljesen természetes. Elindult egy másik élete, és ennek örülni kell, függetlenül attól, hogy egy beszorított helyzetben volt, mert ugye az ÖsszeEsküvők egy beszorított szituáció. Amikor három hónapig be vagy zárva, az nem természetes közeg, de ennek ellenére ők találkoztak, és úgy néz ki, működik a kapcsolatuk és együtt nagyon erősek. Ez jó" - mesélte a büszke apuka.

Az 1982-től tíz éven keresztül meghatározó Első Emelet a kétezres évek végén újra aktivizálta magát - mint a négyszeres Év Énekese díjas Kikitől megtudtuk - nem kis sikerrel: "Meglepő módon nagyon-nagyon sok korosztály, a tizenévestől a negyven-ötven éves korosztályig ott vannak a buliainkon. Például tavaly a szezonnyitót csináltuk Győrben, és tizenötezer ember volt kint. Nyilván ezek ingyenes koncertek, tehát nem kell belépőt fizetni, mint hajdanán, de akkor sem tudod odavinni a közönséget. Senkit sem lehet odakényszeríteni" - hallhattuk a frontembertől, aki sikereiket többek közt azzal magyarázza, hogy az Első Emelet nem egy megöregedett zenekar, hanem ugyanazt a lendületet hozzák a színpadon, amit húsz-huszonöt évvel ezelőtt.

Patkó Béla az X-Faktorban is szerepet vállalt: Geszti mellett volt mentorsegéd. Ennek ellenére igen kritikusan szemléli a tehetségkutatók felhozatalát: "Egyvalamit hiányolok - nincsenek magyar dalok. Lemegy 3 elődöntő, és gyakorlatilag egyetlenegy magyar dal hangzik el benne: ez azt jelenti, hogy 32-33 dalból egyetlen magyar van. Ezt hibának tartom. Ezek a műsorok nem hozzák azt az újdonságot, amit kéne. Mind arra van kihegyezve, hogy tévéműsort készítsenek, nem pedig arra, hogy tehetségeket fedezzenek fel. Az igazi tehetségkutatók a Táncdalfesztivál, Ki Mit Tud?, ott tényleg felfedeztek embereket. Ott dalok, előadók és szerzők versenyeztek. Ott az újdonságok jöttek ki. Az, ami ma van, nem segíti a magyar könnyűzenét" - fejtette ki véleményét Kiki, hozzátéve, hogy bármennyire is a show-n van a hangsúly és nem a tehetségek felfedezésén, aki ügyes és tényleg van mondanivalója, így is ki tud tűnni.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1658 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x