Alekosz megjárta a poklot Bettyvel!
Címlap / Showbiznisz / Alekosz megjárta a poklot Bettyvel!

Alekosz megjárta a poklot Bettyvel!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-13

Ahogy arról a Tabu Tv már beszámolt, Alekosz és Betty kapcsolata nem volt felhőtlen korábban. A sztár és kedvese sok mindenen vannak túl, erről mesélt a valóságshow-veterán a Tabu Tv riporterének. 

 

Ami nem öl meg, az megerősít – tartja a mondás, és vallja a Való Világ negyedik szériájának győztese is. Bettyvel az elmúlt időszakban a poklok poklát is megjárták, megcsalások tömkelegén vannak túl, de rendeződni látszik a viszony. "Az elmúlt egy hónapban fölöttébb fantasztikusan érezzük magunkat, megbeszéltük az elmúlt sérelmeket, új – bizalomra és hűségre alapuló – alapokra helyeztük a kapcsolatunkat és lehetőséget adtunk egymásnak egy új boldog, jövedelmező, gyümölcsöző kapcsolatra" – meséli csillogó szemekkel a sztár.

Ennek ellenére azonban sajnos nem minden ilyen tökéletes Alekosz világában. Az érdi fiatalember ősz végén megjelent Fordított világ című kíméletlen őszinteséggel megírt könyve nem hozta meg a várt sikereket a sztárnak. "Meglepődve hallgattam a kiadómat, ugyanis februárban kb. 110 eladás történt, ami nagyon meglepő, ugyanis az azt megelőző hónapban nem adtunk el egyet sem" – számol be a Való Világ hőse hitetlenkedve. Azért, hogy a könyv nem lett túl népszerű, Alekosz is önmagát okolja. Mint mondta, az Összeesküvők című show kezdetekor rendezték volna a dedikálásokat, amit sajnálatos módon le kellett mondania a műsor indulása okán. A jövőt tekintve egy biztos: Alekosz nem adja fel, lesznek még írásai, melyek talán nagyobb érdeklősére tesznek majd szert.
 
 
[ 1883 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x