Berlusconi segíti a partijain szereplő lányokat
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Berlusconi segíti a partijain szereplő lányokat

Berlusconi segíti a partijain szereplő lányokat

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-30

Első ízben vett részt Silvio Berlusconi a milánói bíróságon zajló úgynevezett Ruby-per tárgyalásán, melyben a volt olasz kormányfőt egy kiskorú lány prostitúcióra való kényszerítésével és korrupcióval vádolják. 


Rendezvénynaptár
A Ruby-per újabb tárgyalásán azokat a rendőröket hallgatták meg tanúként, akik 2010. május 27-ről 28-ra virradó éjszaka lopásért letartóztatták és kihallgatták az akkor még tizenhét éves, marokkói származású Karima Al Marought, művésznevén Szívtipró Rubyt.

Pietro Ostuni, a milánói idegenrendészet kabinetfőnöke azt az éjszakát felidézve elmondta, hogy személyesen az akkor miniszterelnök Berlusconi telefonált neki arra figyelmeztetve, hogy a lány az egyiptomi elnök, Hoszni Mubarak unokahuga. Berlusconi azt az utasítást adta, hogy a rendőrség Rubyt az általa vezetett kormánypárt lombardiai képviselőjére, Nicole Minettire bízza. A Ruby-perrel párhuzamos perben Minettinek is a Berlusconihoz hasonló vádakkal szemben kell védekeznie.

Az ügyésznek arra a kérdésére, hogy Rubyt miért nem állami gondozásba adták, a rendőrség felelőse azt válaszolta, hogy nem találtak szabad helyet és Minetti ismerni látszott Rubyt.

Giorgia Lafrate rendőrnő hozzátette, hogy Ruby elmondta neki, nem Mubarak rokona, csak ha bajba jut, ezt a mesét szokta kitalálni.

A tárgyaláson Berlusconi is részt vett, első alkalommal a tavaly kezdődött perben. Szótlanul végighallgatta a tanuvallomásokat, majd az újságíróknak nyilatkozva elmondta, azért jelent meg a bíróságon, hogy "lássa a bohózatot". A politikus "az ügyészek és a média lejáratási hadjáratának" nevezte a nemcsak személyét, de egész Itáliát megszégyeníteni akaró pert.

Berlusconi elismerte, hogy most is segíti a villáiban rendezett partikat frekventáló lányokat. - Eltartom őket, mivel ez a per tönkretette életüket és családjaikat is - mondta Berlusconi hangsúlyozva, hogy Rubyt is szánalomból segítette. Harmincra tette az általa támogatott lányok számát.

Ami a villáiban rendezett partikat illeti, Berlusconi úgy fogalmazott, a  lányok "börleszkversenyeket" tartottak, ezért öltöztek be apácának, rendőrnek és katicabogárnak. "A nők természetüknél fogva exhibicionisták. Nekem ez tetszett és a jövőben is tetszeni fog" - mondta Berlusconi.

- Nem minden nő szereti mutogatni magát úgy mint azok, akik Berlusconihoz jártak - reagált a Twitteren Chiara Moroni, a Jövő és Szabadság Olaszországért (FLI) politikusa. 
 
[ 1216 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x