Debreczeni Zita fiús csajból lett nagybetűs Nő
Címlap / Showbiznisz / Debreczeni Zita fiús csajból lett nagybetűs Nő

Debreczeni Zita fiús csajból lett nagybetűs Nő

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-21

Ki gondolta volna, hogy a gyönyörű modellként ismertté vált szolnoki lány 19 éves korában húzott először magassarkút? A Tabu Tv kiderítette, hogyan lett a verekedős, focizós csajból a kifutók szépe. 

Zimány Linda, Szabó Zsófi és Dukai Regina mellett Zita is csatlakozott az április utolsó hétvégéjén induló és több héten át tartó átalakító tanfolyam, a Beauty Makeover Look stábjához - mint mesélte, nem véletlenül, hiszen anno egy hasonló tanfolyamnak köszönhette, hogy rálépett a modellséghez vezető útra.

"Rólam nagyon kevesen tudják, hogy 19 évesen vettem fel először magassarkú cipőt - korábban soha nem lehetett rávenni. Két bátyám van, nagyon fiús voltam, verekedtem, fociztam, abszolút nem értem rá csajos dolgokkal foglalkozni. Mindenki azt mondta, belőlem biztos nem lesz nő, mármint megjelenésileg. 19 évesen beiratkoztam egy modell-tanfolyamra, és utána indultam el életem első szépségversenyén, amit meg is nyertem" - mesélte az egykori Tisza-tó szépe.

Az elmondottak ellenére Zita hangsúlyozta, a tanfolyamnak nem az a célja, hogy modelleket fedezzenek fel - sokkal inkább az, hogy mindenkiben megkeressék a szunnyadó lehetőségeket: "Olyan emberek jelentkezését várjuk, akik vagy bizalomhiányban szenvednek, nem igazán tudják, milyen smink, milyen ruha, milyen haj, mi áll nekik jól, vagy úgy gondolják, hogy ők nem szépek, csúnyák - nekik szeretnénk segíteni, és kihozni belőlük a maximumot, akár legyen nő, akár legyen férfi az illető."
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2627 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x