Barabás Évi: hogyan legyünk Nők?
Címlap / Showbiznisz / Barabás Évi: hogyan legyünk Nők?

Barabás Évi: hogyan legyünk Nők?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Léber Barbara divatshow-járól már korábban hírt adtunk, ma azonban a műsor házigazdájával, Barabás Évivel készült interjúnkat adjuk közre Nektek! 

"Én mindig elcsodálkozom azon, hogy egy divattervező mire képes. Nem gondoltam volna, hogy egy bikinit vagy egy fürdőruhát ilyen sokféleképpen lehet megálmodni" - mesélte Évi, aki azt is elárulta, mi alapján választja ki a megfelelő bikinit magának: "Az évek múltán az ember csak tisztába jön azzal, hogy a teste mire képes, mit bír el, mit vehet föl. Az elején mindenki próbálkozik, és aztán ahogy nővé válik, ezt is kipróbálom, azt is kipróbálom, ebben utánam szóltak a fiúk, ebben megszóltak a fiúk... ezeket én mind nem nagyon szerettem, ugyanakkor vízben nőttem fel" - mesélte a műsorvezető, aki ha tehetné, most is minden idejét vízben töltené.

Természetesen nem mindenki rendelkezik tökéletes alakkal - mit üzen Évi azoknak, akik saját önbizalomhiányuk miatt nem mernek esetleg egy csinosabb darab mellett dönteni: "Legyenek békében önmagukkal, kezdjék el elfogadni önmagukat! Ha én nem szeretem magam, míért várom el másoktól, hogy szeressenek? Ha én nem vagyok elégedett vagy büszke magamra, akkor hogy várhatom azt, hogy más büszke legyen rám? Persze ez a kissebbségi érzés bennem is van - nem mondom, hogy nem - de tudatosan kell ez ellen harcolnunk és megtalálnunk a jó utat. Ezt csak így lehet: ésszel és szívvel" - fejtette ki véleményét az egykori Riporter Kerestetik nyertes, hozzátéve, hogy a titok bizony a mosolyban rejlik: "Szeretni, észrevenni a másikat - és hirtelen a saját problémáink simán elvesznek. Jön a sok jó érzés, hogy ő is örül, mert ránevettem, és visszanevetett - és akkor valahogy az ember elkezdi igazán nőnek érezni magát."
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2716 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x