Presser: megteltem a tehetségkutatókkal!
Címlap / Showbiznisz / Presser: megteltem a tehetségkutatókkal!

Presser: megteltem a tehetségkutatókkal!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

Presser-interjúnk második felében a zenészt mint egykori Megasztár-zsűritagot kérdeztük a tehetségkutatókról, de szóba került a legendás anyazenekar, a Locomotiv GT újjáalakulása is. 

"Már nem követem figyelemmel a tehetségkutatókat, mert én már megteltem velük, és inkább azt gondolom, a saját dolgomat végzem. Hogy van-e ezekre szükség? Ezt már nem tudom megállapítani, mert nem igazán hallottam az utolsó évben, de azt gondolom, hogy nem kell összekeverni a dolgokat: ezek televíziós műsorok, és nem csak a tehetségkutatásról szólnak" - fejtette ki a véleményét Presser Gábor, hozzátéve, hogy majd az idő dönti el, mi is ezeknek a műsoroknak az igazi szerepe.

A zenészt a friss hírről is kérdeztük: 2013-ban újjáalakul az LGT egy maratoni nagykoncert erejéig. Presser ígérete szerint ez a koncert más lesz, mint a többi, mert - mint mondta - náluk minden koncert más: "A koncert önmagunk szórakozása is. Mindig igyekeztünk ezt maximálisan kiélvezni. Azok a fajta zenészek vagyunk, akik ha kétszer ugyanazt ugyanúgy játszanák két egymást követő napon, akkor nem valószínű, hogy nagy örömünk lenne benne" - mesélte a zeneszerző, aki szerint ez lesz minden idők leghosszabb LGT koncertje.

És addig is hol láthatjuk a Ringasd el magad szerzőjét? "A Sziget előtt nagyon keveset fogok játszani. Az Efott megnyitón a Csík zenekarral, akikkel - ha szabad így mondanom - hagyományosan lépek föl, nem is tudom, ez már hanyadik közös koncertünk lesz, és utána még kétszer játszunk a Csíkkal fesztiválokon, és utána következik augusztus 5. a Szigeten, a Magyar Dal Napja. Utána pedig 6-án na kivel? Persze hogy a Csík zenekarral a Szigeten!"
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1602 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x