Újoncok a BBC időjós csapatában: Károly trónörökös és...
Címlap / Showbiznisz / Újoncok a BBC időjós csapatában: Károly trónörökös és neje

Újoncok a BBC időjós csapatában: Károly trónörökös és neje

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-07

Két újonc meteorológust avatott a BBC skóciai részlege: tegnap először Károly trónörökös, majd hitvese, Kamilla cornwalli hercegnő tájékoztatta a tartomány megdöbbent tévénézőit a várható időjárásról. 

 

A walesi herceg - II. Erzsébet királynő elsőszülött fia, aki édesanyja után majdan az Egyesült Királyság uralkodója lesz - felesége társaságában látogatott a BBC Scotland Glasgowban működő központi stúdiójába.

A hercegi pár abból a jeles alkalomból kereste fel a skót BBC-részleget, hogy a brit közszolgálati médiatársaság 60 éve - vagyis éppen a jelenleg 86 esztendős királynő trónra lépésének évében - kezdte el skóciai regionális tévéműsorainak sugárzását.

A látogatást a trónörökös és hitvese kihasználta arra is, hogy kipróbálja magát időjósként a kamerák előtt, egyenes adásban.


Először Károly herceg adott másfél perces előrejelzést a tartomány meglehetősen komor időjárási kilátásairól, elmondva, hogy Skócia egész területe felett alacsony nyomású zóna helyezkedik el, amely hideget, szelet és esőt - sőt a magasabban fekvő területeken havazást - okoz a következő két napban.

A trónörökös felhívta az autósok figyelmét arra, hogy az országutakon nehéz közlekedési viszonyokra kell felkészülniük.

Skóciában a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 fok körül várható, és élénk északkeleti szélre is számítani kell - közölte még a herceg a skóciai BBC-híradó nézőivel, megjegyezve utána: még szerencse, hogy nem most jön a szokásos május eleji hosszú hétvége.

Május első hétfője hagyományosan szabadnap Nagy-Britanniában, így a britek háromnapos hétvégének örülhetnek az utolsó tavaszi hónap elején.

Károly herceg időjárás-jelentésének szövegét egyébként a megszokottól kissé eltérő módon állították össze, külön említést kaptak ugyanis a skóciai királyi rezidenciák, köztük Dumfries House és Balmoral.

Amikor a trónörökös odaért a jelentésben, hogy "Balmoral környékén hózáporok lehetségesek", a stáb hangos hahotázása közepette felkiáltott, hogy "ki a fene írta ezt a szöveget?!"

Balmoral a királyi család első számú skóciai nyári rezidenciája.

Az esti skóciai BBC-híradó végén Kamilla hercegnő következett az időjárás-jelentéssel, és bár ő kevesebb tréfával fűszerezte kissé felolvasásszerűre sikeredett mondandóját, azért ő is nagy tapsot aratott a stáb részéről.

 
 
[ 1422 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x