Irigy Hónaljmirigy: Tóth Gabi az új tag?
Címlap / Showbiznisz / Irigy Hónaljmirigy: Tóth Gabi az új tag?

Irigy Hónaljmirigy: Tóth Gabi az új tag?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

Azért ennyire nem szaladnánk előre, de azt Sipos Peti elárulta, új klipjükben 2005 legjobb női hangja is csatlakozik majd az IHM csapatához. 

A napokban egy hamisítatalan skót partin vehettünk részt, ahol a jó hangulatért - persze az est folyamán felszolgált whiskey mellett - Sipos Peti felelt, aki többek közt anyazenekara új terveiről is mesélt a Tabu Tv stábjának: "Most énekeltem fel a Maroon5 Move like Jagger klipjének a paródiáját, de nem Jaggerről fog szólni, hanem egy másik akcióhősről, Chuck Norrisról, és úgy néz ki, két héten belül klipet is forgatunk, ráadásul egy fantasztikus sztárvendéget is sikerült megnyerni magunknak: Tóth Gabi fogja Christina Aguilera részét énekelni."

És a tv képernyőkön kívül hol láthatjuk a zenekart? A paródiacsapat énekese ezt is elárulta: "Év végére tervezünk egy nagyobb pesti durranást, a nyáron pedig a szokott helyszíneken, fesztiválokon, mindenféle városi napokon a szokásos turnét nyomjuk" - tehát kijelenthetjük, hogy az IHM-nek a 2011-es Fluor-hájp után idén is sűrű éve lesz. Persze ennek mi csak örülünk! Egyetlen szívfájdalmunk: végül nem tudtuk meg, vett-e Peti a skótszoknya alá alsót. Mert ugye a skótok nem szoktak...Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2682 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x