Apollo23: az igazira várva
Címlap / Showbiznisz / Apollo23: az igazira várva

Apollo23: az igazira várva

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Az Apollo23 srácait egy kellemes borozgatás közben csíptük el egy riport erejéig. Az X-Faktorban feltűnt tehetségek persze nem csak kedvenc boraikról, de a napokban debütált első dalukról is szívesen beszéltek stábunknak. 

"Most jelent meg az első számunk hivatalosan, a Youtube-ra már felkerült. Néhány héttel ezelőtt már előadtuk a Várkonyi Attila egyik jótékonysági koncertjén, és a rádiópremiert is erre a hétre tervezzük" - mesélt Tamás az első saját Apollo23 dalról, az I Run to You-ról, amire csak a feltöltés utáni első napon több, mint kétezren kattintottak. "Videóklip még nincsen, azzal most kezdünk el foglalkozni. Mindenképp image-klipet szeretnénk, vannak ötleteink is, de ezeket még hagyjuk meg meglepetésnek!" - tudtuk meg a csapattól.

Mivel a srácok riportunk előtt a bécsi borvidék legfinomabb borait kóstolhatták végig - és választhatták ki személyes kedvencüket - adott volt a kérdés: kinek milyen élményei vannak az osztrák fővárosról? Tibi elmesélte, egy karácsonyi vásár kapcsán volt kint, és a téli forgatagban egy gyerekkori barátjával sikerült összefutnia - kicsi a világ! - Tomi pedig egy koncerten járt ott.

Persze a fiatal énekeseket magánéletükről is kérdeztük. Megtudtuk, bár mindannyian szinglik, és rajongó lányokban sincs hiány, azért nem egyszerű az életük: "Elég kesze-kusza a magánéletünk. Ugye a kevés időből is adódik ez a dolog, hogy nem igazán tudunk megállapodni egy bizonyos helyen. Ugyan azt szokták mondani, hogy a változatosság gyönyörködtet, viszont az is benne van az emberben, hogy jól esne, ha lenne valaki - egy biztos pont - az életében" - ecsetelte Tamás, aki egyébként is nagyon családcentrikus, tehát rá emiatt mindez duplán igaz. "Nem azért nincs komoly kapcsolatunk, mert nincsenek lányok, akikkel lehetne, csak nem találtuk még meg azt az igazit, akire azt mondanánk, hogy igen, vele meg tudnék állapodni. Tehát az ajtó nyitva áll egy komoly kapcsolat előtt" - tette hozzá René. Nos, hölgyek, semmi sincs veszve! ;-)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2028 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x