Szerepelhetsz egy akciófilmben
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Szerepelhetsz egy akciófilmben

Szerepelhetsz egy akciófilmben

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

Mads Mikkelsen a főszereplője Asger Leth hollywoodi filmrendező nyáron Magyarországon is készülő road-movie-jának. Magyarok is szerepelhetnek a produkcióban. 


Rendezvénynaptár
Mads Mikkelsen és Asger Leth hollywoodi filmrendező nyáron több európai ország mellett Magyarországon is forgatnak egy különleges, Telekommal közös filmes vállalkozás keretében. Most első alkalommal készül olyan film, amely a nézőket eddig nem látott mértékben vonja be a filmkészítés kreatív folyamatába.

A közönség az előkészítő munkálatoktól kezdve a film befejezéséig folyamatosan befolyásolhatja a film helyszínét, a szereplők nevét vagy a filmzenét, sőt akár szerepelhetnek is a filmben!

A T-Mobile révén magyarok is lehetőséget kapnak arra, hogy különböző tartalmakat küldjenek be, és alakítói, vagy akár résztvevői is lehessenek az akciófilm cselekményének. A move-on-film.hu weboldalon már most lehet jelentkezni néhány ígéretes szerepre!
 
A Move On alapforgatókönyvét a díjnyertes forgatókönyvíró, Matt Greenhalgh készíti. A történet egy férfi európai utazásáról és küldetéséről szól, melynek során egy titokzatos ezüst aktatáskát kell leszállítania, és minden körülmények között megvédenie. A karaktert a filmben a nemzetközileg is elismert, többszörös díjnyertes Mads Mikkelsen, Dánia első számú férfi színész sztárja alakítja.

Mikkelsen a Nicolas Winding Refn által rendezett PUSHER c. mozifilmben debütált 1996-ban. Nemzetközi pályafutása 2004-ben indult, amikor a KING ARTHUR c. filmben Tristan szerepét játszotta. A nemzetközi áttörést azonban az jelentette, amikor 2006-ban a 007-es gonosza, azaz Le Chiffre karakterét formálta meg a CASINO ROYALE-ban. Még ugyanabban az évben, az Oscar díjas rendező, Susanne Bier által rendezett és Oscar díjra jelölt AFTER THE WEDDING főszerepét is ő játszotta. Azóta Mads Mikkelsen számos jelentős szerepet kapott nemzetközi mozifilmekben, mint 2009-ben Nicolas Winding Refn VALHALLA RISING című filmjében, a szintén 2009-ben készült COCO CHANEL AND IGOR STRAVINSKY filmben, azt követte 2010-ben a CLASH OF THE TITANS, 2011-ben a THE THREE MUSKETEERS, majd 2012-ben az A ROYAL AFFAIR. 2011-ben Mads Mikkelsen elnyerte a European Film Award for Achievement in World Cinema díjat, mellyel a film világához tett páratlan hozzájárulását ismerte el az Europai Film Akadémia. Mads Mikkelsen játssza a főszerepet Thomas Vinterberg THE HUNT c. filmjében is, amelyet az idei Cannes-i Filmfesztiválon is jelöltek.

Jelentkezés és további információ itt.


 
 
[ 1331 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x