Újraforgatják A hét mesterlövészt: Cruise lesz Brynner?
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Újraforgatják A hét mesterlövészt: Cruise lesz Brynner?

Újraforgatják A hét mesterlövészt: Cruise lesz Brynner?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-22

Tom Cruise kaphatja a főszerepet A hét mesterlövész című klasszikus western újraforgatott változatában. 

 

Rendezvénynaptár
Cruise a hét revolverhőst összetartó Christ alakítaná  - adta hírül a The Sun című brit lap névtelenségbe burkolózó, bennfentes forrásra hivatkozva. A szerepet az 1960-ban készült eredeti változatban - amelyet John Sturges rendezett - Yul Brynner játszotta. A bennfentes forrás szerint Cruise egyébként is szereti a westernt, A hét mesterlövésznek pedig nagy rajongója, és alig várja, hogy dolgozhasson benne.

A filmet az MGM amerikai stúdió készítteti, nagynevű színészeket verbuvál hozzá.

A történet amúgy szintén verbuválásról szól: olyan fegyverforgatókat keres egy szegény mexikói falu, akik hajlandók szerény fizetségért megvédeni őket egy 40 fős rablóbandától. Sturges filmje sem egészen eredeti, mivel a témát legelőször Akira Kuroszava japán rendező vitte vászonra A hét szamuráj címmel, ezt vette-tette át Sturges western környezetbe.

Az amerikai filmben a hetek közt - a "jó" oldalon - Brynner mellett többek közt Steve McQueen, Charles Bronson, James Coburn látható, az ellentábor vezéreként a fő rossz pedig Eli Wallach. A "jók" már mind halottak, Wallach viszont (aki az említettek közül a legkorábban született) 96 éves, és 2010-ben két filmben is szerepelt. Wallach egy másik híres westernből is ismert: Sergio Leone A jó, a rossz és a csúf című filmjében a csúfot alakította. 2005-ben filmanekdotát készített A jó, a rossz és én címmel.
 
 
[ 1168 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x