Rómában tölti nászútját a Facebook alapítója
Címlap / Showbiznisz / Rómában tölti nászútját a Facebook alapítója

Rómában tölti nászútját a Facebook alapítója

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Olaszok és külföldi turisták vették észre a Rómában nászúton levő Mark Zuckerberget, a Facebook alapítóját és feleségét 

Pikáns módon azonban a Twitter közösségi portálon jelezték, merre fordult meg az ifjú házaspár.

Zuckerberg és felesége a Sixtusi-kápolnában - jelentette Twitteren a Vatikáni Múzeumból egy lengyel turista, aki fényképet is posztolt a Michelangelo freskóját farmerben és trikóban csodáló Facebook-alapítóról és feleségéről. A Zuckerberg házaspárnak egy pap tartott idegenvezetést.


Az étteremben - nem látszanak nagyon boldognak. Talán a tőzsdei lejtmenet miatt?

A Colosseumban vagyok, és itt van mellettem Zuckerberg - üzente 140 karakterben egy olasz felhasználó, aki szintén a Twitteren adta hírül, hogy a Róma központjában levő Pierluigi étteremben látta Zuckerbergéket.

Mark Zuckerberg és Priscilla Chen három napot töltött római nászúton. A Spanyol-lépcső közelében, a Ferragamo divatház tulajdonában levő luxushotelben szálltak meg. Teljes névtelenségben igyekeztek megnézni Róma nevezetességeit, de a paparazzik helyett éppen a modern technológia használói vették őket észre.


Zuckerberg és felesége a Vatikánban - egy lengyel turista felvétele

A Twitter szerint voltak a Vatikánban, a Spanyol-lépcsőnél, a Colosseumban. A Pierluigi étteremben halat ettek, az egykori római gettóban levő Nonna Betta étteremben pedig kemencében sutött articsókát, rántott cukkini virágot és articsókával töltött ravioli tésztát rendeltek. Nonna Bettánál összesen harminckét eurót költöttek - ahogy azt a Twitteren közölt étteremszámla bizonyította.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2123 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x