Sztárok és a divat
Címlap / Showbiznisz / Sztárok és a divat

Sztárok és a divat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Körkérdésünkkel arra kerestük a választ, mennyire fontos sztárjainknak, celebjeinknek a divat? 

Divat, megjelenés, trendek - megkerülhetetlen fogalmak, akár követjük őket, akár nem. A Tabu Tv stábja arra volt kíváncsi, kik azok, akik élnek-halnak érte, és kik azok, akiknek bizony be-becsúszik egy-egy igazi divatbaki is.

A Megasztárban feltűnt Kullai Timi például az egyéniségre törekszik minden megszerzett ruhadarabbal: "A divat nagyon fontos számomra - mindig is az volt. Mindig arra törekedtem, hogy ne vegyüljek, hanem egyedi dolgokat tudjak felvenni!"

Ki gondolta volna, hogy olyan nő-ikonok, mint például a televíziós Demcsák Zsuzsa, vagy a modell Görög Zita nem feltétlenül naprakészek, ha trendekről van szó. "Egyáltalán nem követem a divatot. Nincs is olyan nálam, hogy akkor most tavasz van, vagy ősz, és akkor vásárolni kellene különféle dolgokat. Nekem ilyen örökérvényű darabjaim vannak, amikhez veszek egy-két kiegészítőt, és úgy tűnik az egész, mintha teljesen új lenne a ruhatáram." - árulta el Zsuzsa. "Évekkel ezelőtt, amikor még aktívan modellkedtem, sokkal jobban törődtem azzal, hogy olyan ruhákba bújjak, ami trendi, és megállja a helyét" - tette hozzá Zita, aki gyermekei születése óta inkább a kényelmes darabokra szavaz.

És ha már itt tartunk - az örök kérdés: nőies vagy sportos? Erdőhegyi Brigi szerint ez évszak kérdése. Legalábbis nála. "Télen nagyon ritkán vagyok sportos ruhában, de nyáron meg abszolút, tehát nálam ez a dolog az évszakokkal van harmóniában. Ismerőseim mondják, hogy egyre többet látnak engem lapossarkúban vagy tornacipőben, pedig tényleg nagyon ritkán megyek el mondjuk egy rendezvényre lapossarkúban, viszont a hétköznapokban egyre többet hordok ilyeneket, és szeretem is."



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2277 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x