Beleznay Endre: minél messzebb megyünk, annál jobb a közönség...
Címlap / Showbiznisz / Beleznay Endre: minél messzebb megyünk, annál jobb a közönség

Beleznay Endre: minél messzebb megyünk, annál jobb a közönség

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

A Tabu Tv stábja a Bulvár Színház eseményén találkozott Beleznay Endrével, aki elárulta, hogy milyen produkciókkal készül a nyáron. 

"Straub Dezső művészeti vezetése mellett mutatunk be olyan darabokat, amik régi Vidám Színpados sikerek, illetve abba a műfajba illenek, bohózatokat játszunk. Most éppen a Szenteltvíz és kokain című műre készülünk, aminek június 12-én lesz a városmajori szabadtéri színpadon a bemutatója. Ez inkább romantikus komédia" – mondta el Endre a Tabu Tv nézőinek.

"Amikor messzebb megyünk, mint például Záhonyba, ott azért jobb – idézőjelben - a közönség, mert ők nagyon örülnek annak, hogy egyáltalán megyünk. Minél messzebb megyünk ott az embereknek határozottabb az elképzelésük: ők azért jönnek, hogy nevessenek meg jól érezzék magukat, Pesten nem mindig van így. Beletelik az első negyed órába, míg feloldódnak. Nagyon nagy különbségek egyébként nincsenek" – árulta el a tabutv.hu nézőinek a színész.

Beleznay Endre elárulta a Tabu Tv riporterének, hogy a következő helyszín, ahol megtalálható lesz, az június 12-én a városmajori szabadtéri színpad, de a nyár folyamán még nagyon sok darabban játszik, ahová nagy szeretettel várja az érdeklődőket.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1773 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x