Young G zenével és kávéval, Istenes Bence grillpartival várja...
Címlap / Showbiznisz / Young G zenével és kávéval, Istenes Bence grillpartival várja barátait a nyáron

Young G zenével és kávéval, Istenes Bence grillpartival várja barátait a nyáron

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-24

Szívük szerint rövidebb időre látnák vendégül rokonaikat a fiatalok - derül ki a NESCAFÉ legfrissebb, reprezentatív kutatásából, amelynek középpontjában a vendégfogadás állt. Young G és Istenes Bence is úgy látja, bár szívesen találkoznak rokonaikkal, barátaikat mégis gyakrabban és hosszabb időre látják általában vendégül. 

A NESCAFÉ friss kutatása arra derített fényt, hogy a magyar fiatalok több alkalommal és hosszabb időtartamra találkoznak barátaikkal, mint családtagjaikkal. Míg a 18-25 év közöttiek vendégeinek csak 48%-át teszik ki a családtagok, addig ez a szám a kor előrehaladásával fokozatosan növekszik. A kutatásból az is kiderül, hogy a látogatások valós időtartamától sok esetben eltér a megkérdezettek által optimálisnak tartott időtartam. Ennek legérdekesebb aspektusa, hogy a fiatalok szívük szerint rövidebb időre találkoznának rokonaikkal, barátaikat viszont hosszabb időre szeretnék vendégül látni.

 
A kutatás kapcsán megkérdeztünk fiatal magyar celebeket is arról, hogy az ő életükben hogyan alakul a vendégvárás. Young G szerint a fiatalok valóban a barátaikkal találkoznak gyakrabban az otthonukban: „A családi látogatások szerepe az utóbbi időben értékelődött fel számomra, a szüleim válásával ma már dupla annyi találkozót szervezünk, de még így is a barátaim látogatnak meg gyakrabban. A szüleimmel a nagyobb ünnepekkor mindig találkozunk, de a nagymamámat például nagyon ritkán látom, mert vidéken él” – mondta Young G. Az énekes azt is elmondta, hogy anyukája csodásan főz, így általában a családi esemény középpontjában az evés, a baráti találkozások alkalmával pedig a beszélgetés és a közös zenélés a leggyakoribb időtöltés. Az evés mellett egyébként a kávé is fontos helyet foglal el a vendéglátás során az életemben, ha pedig én megyek vendégségbe, soha nem tudok ellenállni egy jó tejeskávénak.”
 
Mindez megerősítette a kutatás eredményeit is, hiszen a vendéglátás alkalmával a válaszadók 83 %-a említette a beszélgetést, mint lehetséges időtöltést, 78 %-uk pedig a közös étkezést.
 
Nincs ezzel másképpen Istenes Bence sem, aki mostanában grillpartira hívja barátait: „A napokban vettem egy grillsütőt, mert itt a jó idő és egyre többször lehet kerti programot szervezni,  általában  a barátaimmal  sütögetünk. A családi ebédeket is imádom és egyébként minden családi programot, mert nagyon laza szüleim vannak és lehet velük hülyéskedni. Egyik kedvenc időtöltésem a közös foci apukámmal és a tesómmal” – mesélte Bence a kutatás kapcsán.
 
A kutatásból az is kiderült, hogy az üdítő (59%) mellett a kávé a legnépszerűbb vendégfogadási ital Magyarországon, amelyet a válaszadók 48%-a említett első helyen. Ezt követik a bolti sós aprósütemények (46%) és az alkoholos italok (40%).
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2392 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x