Wolf Kati nem lenne olimpikon
Címlap / Showbiznisz / Wolf Kati nem lenne olimpikon

Wolf Kati nem lenne olimpikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-07

Elindult a visszaszámlálás - a közelgő olimpiai játékok kapcsán Wolf Katival beszélgettünk. Megtudtuk: az egykori Kis Vuk nem lenne elég kitartó profi sportolónak. 

Az Eurovíziót is megjárt énekesnő elárulta stábunknak, különös figyelemmel kíséri majd a londoni játékokat, nem csak azért, mert környezetében mindenki nagy sportrajongó, de férje családjában igen sok testnevelő is van: "Általuk egy kicsit részletesebben is nézem, nem csak úgy, mint egy kvázi sportrajongó, hanem jobban követem - főleg a magyar résztvevőket." Arra a kérdésünkre, hogy milyen sportágban indulna, ha tehetné, Kati csak nevetett: "Ne bántsuk meg a sportolókat, hogy azt mondanám valamiben indulnék, hiszen ez iszonyatosan kemény meló! Most a hasamra üthetnék, hogy mit csinálnék, de valójában semmit - nem lenne ilyen kitartásom."

Persze a közelgő olimpia mellett egy másik sportesemény is leköti a rajongók figyelmét mostanában. A foci-EB persze elsősorban a férfiakat szögezi a tévéképernyők elé - stábunk arra volt kíváncsi, Kati hogy tudja tolerálni, ha párját nem lehet kirobbantani a meccs elől? "Ő normálisan nézi, tehát nézi-nézi, de azért ha kérdezek valamit, akkor válaszol rá. Én amúgy azt gondolom, nézzen sportot, mert annak van értelme. Ha szappanoperákat nézne, akkor valószínűleg nem tolerálnám így. Értelmes dolgot néz, van miért drukkolni - valószínűleg az olimpiát is ugyanígy fogjuk végignézni."

Az énekesnő arról is beszélt a Tabu Tv riportjában, milyen tervekkel készül a nyárra: "Nagyon sok helyre megyek továbbra is fellépni, most is meg fogok fordulni az ország minden pontján. Viszem a lemezanyagomat, ami novemberben jelent meg, és amiről kijött az új dalom, Az aki voltam címmel, ami egy csodaszép ballada. Énekelem a saját dalaimat, és látom, hogy az emberek ezt nagyon jól veszik, ami egy nagyon nagy öröm, mert ha egy ismert slágert énekelsz, az máshogy hat. Ha az ember pedig egy új dallal próbálkozik, akkor arra odafigyelnek, figyelik a szöveget, és ha tetszik nekik, az egy óriási dolog!"Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1714 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x