Elhagyta Magyarországot a "Londonfutó"
Címlap / Showbiznisz / Elhagyta Magyarországot a "Londonfutó"

Elhagyta Magyarországot a "Londonfutó"

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-25

Varga Norman Rajkánál lépte át a határt, a hatodik maratoni táv lefutása után Pozsonyban pihent meg. Szombat reggel Bécs felé vette az irányt, várhatóan hétfő reggelre ér Ausztria fővárosába. 

A 25 éves Varga Norman pont egy hete kezdte meg 50 napon és 50 maratonon át tartó útját London felé, ahová várhatóan az Olimpiai Játékok kezdőünnepségére érkezik majd meg. A futó a teljes távba öt váratlan helyzetekre tartogatott pihenőnapot is beépített, amelyek közül egyet sajnos szerdán be kellett iktatnia egy váratlan sérülés miatt. Norman Achilles-ínja azóta szerencsésen rendbejött, így csütörtökön Mosonmagyaróvárig, pénteken pedig egészen Pozsonyig tudott futni.


Varga Norman a hatodik maratonjának közepén, pénteken a rajkai határtákelőnél hagyta el Magyarországot. Pozsonyba érkezve Bényi Katalin konzulhelyettes asszony várta a futót, aki rövid pihenés után egy rögtönzött városnézést is beiktatott a programjába. Norman szombat reggel Bécs felé vette az irányt, ahová várhatóan vasárnap délután fog megérkezni. Aki szeretne csatlakozni Varga Norman Európa Futásához, klikkeljen a kampány Facebook oldalára, ahol minden szükséges információt megtalál és kérdéseket is tehet fel a sportembernek.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2833 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x