Veszélybe került Varga Norman "Londonfutása"
Címlap / Showbiznisz / Veszélybe került Varga Norman "Londonfutása"

Veszélybe került Varga Norman "Londonfutása"

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-03

A fiatal futó 22 nappal ezelőtt indult útnak Budapestről, jelenleg Ausztriában, Salzburg környékén vesztegel a szükséges anyagi támogatás akadozása miatt. Varga Norman és stábja már a magyar határt átlépve óriási nehézségekkel nézett szembe, de úgy tűnik most mindent eldöntő fordulóponthoz érkezett a kampány. 

Varga Norman még június 2-án kezdte meg útját futva London felé, ahol az Olimpiai Játékok kezdőünnepségére tervezi érkezését. Az 50 napon és 50 maratoni távon átívelő szemléletformáló kampány főszereplője Magyarországon rengeteg erőt és támogatást kapott az emberektől, de sajnos a határon átlépve bonyolultabbá vált a helyzet. Túlnyomó részt a támogatók szeszélyének kiszolgáltatva voltak kénytelenek boldogulni a stáb tagjaival. A beígért támogatást nem kapták meg, így Norman többször az előző napi esőtől áztatott ruhában, éhesen, fáradtan indult útnak, de gond volt a megfelelő tisztálkodási lehetőségekkel és a kampány egyik gerincét alkotó élő kapcsolattal is.

"A legnagyobb problémát talán mégis azok a komoly pénzügyi és technikai problémák jelentették, amelyek miatt tegnap sorsfordító elhatározás meghozására kényszerültem. Az engem kísérő lakóautó továbbiakban fenntarthatatlannak bizonyult, ezért vissza kellett szállítatnunk a tulajdonosának. A támogatóinktól, partnerinktől és barátainktól gyors pénzügyi segítséget kértem, hogy folytatni tudjuk utunkat Anglia felé. Úgy döntöttem azonban, hogy amíg ez nem érkezik meg, egyedül indulok tovább" - mondta el Varga Norman, aki egy kézikamerával, 20 kilós hátitáskával, sátorral és egy váltás ruhával, még az eddigi minimális segítséget és műszaki támogatást is nélkülözve folytatja útját. A szervezők Soproni határnál várják, hogy a támogatási pénz beérkezése után Norman után indulhassanak.

„Egyáltalán nem örülünk annak, amire most Norman vállalkozik. Felelőtlenség ilyen körülmények között útnak indulni, bármi megtörténhet vele és akkor nem leszünk ott, hogy segíthessünk. Sajnos azonban az ütemtervet tartania kell, ugyanis több városban is előre szervezett protokollrendezvényekkel várják” - mondta el Koczka Máté, a kampány PR felelőse.

A "Mutasd meg Te is, mire vagy képes!" mozgalom szervezői a futással szeretnének pozitív szemléletváltozást elérni az ifjúság körében, aminek a segítségével a fiatalok remélhetőleg ráébrednek saját testi-lelki egészségük semmivel nem pótolható értékeire, s egyben az aktív, társadalmilag hasznos és sikeres emberi élet semmivel össze nem hasonlítható szépségeire. Szeretnék, ha mindenki ráébredne a sport embert formáló, közösségteremtő erejére-, az egyéni példaadás jelentőségére-, valamint a minden fiatalban ott rejlő képességek kibontakoztatásának fontosságára-, s egyben lehetőségére is a hit, a kitartás és az elszántság erejére alapozva. Norman kérését tolmácsolva ezúton kérjük az olvasókat, hogy ha egyetértenek céljaival, támogassák kezdeményezését akár 1000 forinttal a CIB bankban vezetett egyesületi számlaszámon: 10700608-66192554-51100005 (kedvezményezett: Nemzeti Ifjúságvédő és Tehetségkutató Egyesület) - megjegyzés: Olimpiai kampány támogatás.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2455 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x