A Bikanyak alkotói a világhírnév felé tartanak
Címlap / Showbiznisz / A Bikanyak alkotói a világhírnév felé tartanak

A Bikanyak alkotói a világhírnév felé tartanak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

A hazai mozikban július 12-től látható Bikanyak Oscar-jelölése beindította a film alkotóinak nemzetközi karrierjét. Azóta hollywoodi projekteken dolgoznak. 

Már leforgatták és talán még idén bemutatják a Loft című thrillert, melyben Matthias Schoenaerts, a Bikanyak izomkolosszus sztárja A Gyűrűk Urából ismert Karl Urban, valamint A szökés című sorozat főhőse, Wentworth Miller oldalán játszik. Ennél azonban izgalmasabbnak ígérkezik a jövőre érkező Blood Ties. A gengszterfilm a ’70-es évek Brooklynjában játszódik és Schoenaerts partnerei többek között Clive Owen, James Caan, Billy Crudup, Mila Kunis, Zoe Saldana és Marion Cotillard lesznek. A rendező Guillaume Canet (Apró kis hazugságok), aki a forgatókönyvet James Gray-jel (Két szerető, Az éjszaka urai) közösen írta. Érdekesség, hogy Schoenaerts egymás után másodszor dolgozik együtt Marion Cotillard-al, hiszen ők az idei Cannes-i Filmfesztivál versenyprogramjában szerepelt Rust and Bone című film főszereplői.

A Bikanyak író-rendezője, Michael R. Roskam ugyancsak amerikai filmek irányába kacsintgat, ám a konkrétumok egyelőre nem ismertek. Az biztos, hogy érdemes lesz rá odafigyelni: a Variery című neves szaklap Roskam-ot a tíz legígéretesebb rendező közé választotta nemrégiben.

A Bikanyak július 12-től látható a hazai mozikban a Mozinet Kft. forgalmazásában, azonban július 5-én premier előtt már látható az Uránia Nemzeti Filmszínházban (1088 Budapest, Rákóczi út 21.). Az előadás vendége lesz a Bikanyak producere, Bart Van Langendonck, valamint női főszereplője, Jeanne Dandoy!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1548 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x