Éden Hotel ruháitól szabadult meg Horváth Éva
Címlap / Showbiznisz / Éden Hotel ruháitól szabadult meg Horváth Éva

Éden Hotel ruháitól szabadult meg Horváth Éva

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-01-29

Horváth Éva gyerekkora óta segíti rászorulókat, ez a jótékonykodás az egész családjára jellemző. A csinos műsorvezető - famíliájához hasonlóan - ha teheti, elsősorban a beteg gyerekek és kiszolgáltatott állatok ügyét karolja fel. 

Horváth Éva júniusban az ország egyik legnagyobb aukciós portálján, a TeszVeszen bocsátotta jótékony céllal kalapács alá az Éden Hotel 2.-ben, a mexikói nyárban viselt ruháit. Az árverésen 200.000 forint gyűlt össze, amelyet a Gyermekmentő Alapítvány segítségével 2 család között osztott meg a műsorvezető: egy súlyosan mozgáskorlátozott budapesti kislány és egy tokodi értelmi sérült kisfiú famíliáját támogatja Éva.

A műsorvezető számos karitatív kezdeményezés mellett állt már ki a múltban is, de mint mondta, ez a hozzáállás már akkor is megvolt benne, amikor még csak nem is álmodott a hírnévről. „Gyerekkorom óta úgy neveltek a szüleim, hogy a rászorulókat segíteni kell. 4 éves lehettem, amikor az általunk látogatott játszótéren gyakran találkoztam egy sérült kisgyerekkel, akivel senki sem játszott. Anyukám bíztatására elkezdtem vele barátkozni, majd jó pajtások lettünk. Ebben számomra semmi különös nem volt már akkor sem, nyilván azért, mert ezt a hozzáállást láttam otthon is” – osztotta meg egyik gyermekkori élményét.


Éva legutóbbi akcióját több szempontból is sikeresnek ítéli: „Amikor megérett bennem a gondolat, hogy az Éden Hotel népszerűségét meglovagolva rengeteg rajongót meg tudok szólítani egy jó cél érdekében, azonnal felkerestem a TeszVeszt. A műsor házigazdája hozzátette, hogy a portál nőies stílusa tökéletesen illett az elárverezett ruhákhoz, ráadásul műsor és az oldal segítségével több százezer ember figyelmét sikerült felkelteni. Horváth Éva a most támogatott két családot a Gyermekmentő Alapítvány segítségével találta meg.

„Mindkét gyermek nehéz körülmények között él, régóta tartjuk szüleikkel a kapcsolatot. Az anyagi mellett nagy segítség az is, hogy Éva személyesen adta át a családoknak a pénzt, hisz ez további erőt ad a kis betegeknek” – mondta el Gombár Györgyi, az alapítvány elnöke.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3543 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x