Bódi Sylvi kihívta Mark Webbert egy futamra
Címlap / Showbiznisz / Bódi Sylvi kihívta Mark Webbert egy futamra

Bódi Sylvi kihívta Mark Webbert egy futamra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Az Arena Plaza mozi termében bőgnek fel a digitális motorok csütörtökön déltől. 

Már csak pár nap van hátra a Red Bull MOBILE közönségtalálkozóig, ahol a Red Bull Racing pilótája, Mark Webber az Aréna Plaza Cinema City mozitermében 12 órától széles vásznon mérkőzik meg az előzetesen regisztrált és a selejtezőben 3 legjobb időeredményt elérő előfizetővel. A világbajnoki pontversenyben jelenleg 2. helyezett ausztrál pilóta ellen Magyarország egyik legismertebb modellje, aki nem mellesleg a gyorsaság és az extrém sportok szerelmese, Bódi Sylvi is összeméri tudását.
 
Az osztrák Red Bull Ringen David Coulthard által májusban tartott vezetéstechnikai tréningen tanultakat is igyekszik majd Bódi Sylvi hasznosítani a számára eddig kevésbé ismert online terepen. A Grand Turismo 5 számítógépes játék Monza-i pályáján ül először a szimulátor volánja mögé a modell, aki már nagyon készül a július 23-i megmérettetésre.


 
- Hogyan készülsz a Mark Webber elleni megmérettetésre?

- Várom már a találkozást Webberrel, mert tehetséges versenyzőnek tartom. Bár ilyen szimulátoron nem játszottam még, de pár nappal korábban, hétfőn már meg is tudom kezdeni a „felkészülést”, remélem a lehető legtöbb élő autós tapasztalatomat bevethetem. De az is lehet, hogy bekötöm egy kendővel Mark szemét, talán kiegyensúlyozottabb lesz a verseny (nevet).

- Májusban gyakorlati tanácsokat kaptál David Coulthardtól a Red Bull Ringen. Hogy jöttetek ki Daviddel? Hogy érezted magad?


- David halál jó fej pasas! Végig nagyon kedves volt, és profi tanácsokat adott, megtaláltuk a közös hangot, hiszen mindketten kosok vagyunk. Rengeteg jó tanáccsal látott el, amit egyből ki is próbálhattam a Formula Renault-val, azért egy szimulátort valószínűleg nagyon más vezetni. A formula autó is más volt, mint egy utcai autó, minden rendszert meg kell szokni, a szimulátor is más lesz. Az, hogy előtte egy kicsit gyakorolhatok a gépen, biztosan segíteni fog, és meglátom, hogy David tanácsaiból mit hasznosíthatok majd egy virtuális környezetben. Érdekes, de a napi, utcai vezetésnél is hasznomra váltak a Davidtől kapott tippek! Próbálom a legjobb íveket venni, kisodródás nélkül és, hogy ne veszítsek az időből (nevet), ezen a területen sokat fejlődtem!

- Mennyire követed a Forma-1 világát? Van kedvenc pilótád?

- Kihagytam egy időszakot, de a ringen megismertem Coulthard-ot, azóta követtem a futamokat. Ezen felül sokkal személyesebbé vált számomra ez a sport, hogy David Coulthard közvetíti a futamokat a BBC riportereként. Személyes kapcsolatunk miatt Coulthardot kedvelem, mint ex-pilótát, de természetesen Marknak drukkolok, a monacói futamon nagyon tetszett a teljesítménye.

- Kipróbálnád magad az igazi Forma1-ben?


- Még jó hogy! Amikor zöldre vált a lámpa, mindenki megőrül és pozícionálja magát a legjobb helyért, az hatalmas adrenalin bomba! Az az a pillanat, ami nem csak kívülről, hanem belülről is fantasztikus lehet. A verseny további részén persze az lenne a jó, ha egyedül mennék a pályán, mint a rallyban... nem szeretem, ha lökdösnek meg furakodnak!

- Szoktál online játékokkal/versenyautós számítógépes játékokkal játszani?

- Általában abszolút nem vonzanak a virtuális dolgok, sokkal inkább a valóságos élményeknek élek. Szóval ezen a területen még szűz vagyok (nevet). Viszont arra kíváncsi vagyok, hogy a sebesség érzése mennyiben lesz más az online pályán és szimulátoron!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2578 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x