Giorgio a poénos csajokra bukik!
Címlap / Showbiznisz / Giorgio a poénos csajokra bukik!

Giorgio a poénos csajokra bukik!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Beach Girls 2012-n belefutottunk a Megasztár 5-ben feltűnt Giorgioba is, aki interjúnk miatt maradt le a szépségverseny első köréről. Sebaj, kérdéseinkkel kárpótoltuk az énekest. 

A 2010-ben kilencedik döntőig eljutó tehetséget elsőként természetesen a lányokról kérdeztük: "Ha valaki szőke, hosszú hajú, magas, az pont jó, de ha ennek a szöges ellentéte, mondjuk rövid hajú és barna, az se rossz! A zsűri helyében én valószínű azt pontoznám, hogy ki az, aki úgy kacsint rám, mintha meg akarna vesztegetni. Én nem értek ehhez - szépészeti szempontból nem vagyok egy túl cizellált ember, nem tudom, hogy mi alapján szebb az egyik lány, mint a másik. Nekem az tetszene legjobban, akinek a legjobb a humora, mondjuk aki vonulás közben elsütne egy-két poént!"

Természetesen a zene is szóba került. "Mostanában sokat próbálok a régi, jól bejáratott zenekarommal is, a Maghőmérővel, meg járunk koncertezni is erre-arra. Emellett ilyen-olyan-amolyan formációkkal is próbálok. Alakulgat egy csomó dolog, aztán majd egyszer csak valamiből lesz valami!" - hallható a Tabu Tv videójában.



 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1489 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x