Dobó Kata: az anyaságra nem készülhetsz fel teljesen!
Címlap / Showbiznisz / Dobó Kata: az anyaságra nem készülhetsz fel teljesen!

Dobó Kata: az anyaságra nem készülhetsz fel teljesen!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

A színésznő a Tabu Tv kamerája előtt beszélt az anyaság örömeiről és kihívásairól.  

A közeljövőben új kisbabatáplálkozási termékek kerülnek forgalomba a Philips Avent jóvoltából, melyhez a gyártó cég Dobó Katát kérte fel, hogy hitelesen tolmácsolja a leendő- és jelenlegi kismamáknak az újítások előnyeit. Kata, aki az év eleje óta maga is büszke anyuka, hangsúlyozta, hogy mennyire fontosak a mama- és bababarát termékek - főleg a kombinált (anyatejes és tápszeres) etetéseknél. A színésznő, aki blogjában is rendszeresen beszámol anyasága mindennapjairól, elmondta, szerencsésnek érzi magát, hogy anyatejjel is táplálhatta gyermekét: "Mindkettőt, az anyatejes és a tápszeres etetést is alkalmazom, de nálunk semmilyen probléma nem volt sohasem, és mind a kettő jól működik."

Katát, mint sikeres nőt, arról is kérdeztük, mi a véleménye arról, hogy sok nő a gyermekvállalást tekinti elsődleges feladatának, míg mások még szülés előtt szeretnének karriert építeni: "Szerintem ez mindenkinél egyéni, sok összetevős kérdés. Azt gondolom, ez függ attól is, hogy az ember mikor találja meg azt a partnert; gondolom, függ a karriertől is - bár ez nekem soha nem volt benn a fejemben, hogy ettől teszem függővé. Nem tudom, szerintem erre nem lehet határozottan válaszolni."

És hogy mennyiben változtatja meg egy gyermek érkezése egy nő életét? Dobó Kata szerint nagyon: "Sokkal jobban, mint amennyire az ember felkészül rá lélekben - de egészen máshogy! Igazából addig, amíg valaki nincs ebben a helyzetben, nem tudja ezt elképzelni. Fura dolog, mert a szakmámból kifolyólag sokszor kellett anyát játszanom, és emiatt valami képzetem mindig volt róla, emellett a húgomnak viszonylag korán - hat-hét éve - van egy gyereke, így azért láttam, hogy ez hogyan működik, de ezt csak úgy lehet megérteni, ha valaki tapasztalja a saját bőrén."


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2518 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x