Tóth Gabi szexi macskanő lesz!
Címlap / Showbiznisz / Tóth Gabi szexi macskanő lesz!

Tóth Gabi szexi macskanő lesz!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-20

Tóth Gabi 2013 januárjától új szerepben tündököl majd. A Győri Nemzeti Színház igazgatója ugyanis meglátta Gabiban azt a tüzet és energiát mellyel, színésznőként is ígéretes karriert futhat be. A Finitó című darabban Gabi Tigris Niki szerepét alakítja majd.  

Színészi pályafutása első állomására készülve megfogadta, hogy kiereszti karmait és igazi vadmacska lesz a színpadon. A szexi énekesnő hétvégén a Körömpalotába látogatott, ahol világbajnok körömépítő mesterek készítettek neki vad és szexi körmöket.

Tóth Gabi nem titkolja, nagy izgalommal készül az újabb kihívásra és mindent szeretne megtenni annak érdekében, hogy sikeres legyen a színház falai között is. Emiatt nemcsak a szerepre, a szövegtanulásra és az új dalok feléneklésére koncentrál, hanem külsejével és az életmódjával kapcsolatban is magasabbak lettek az elvárásai.


"Nagyon kedvesek a leendő kollegák, nem szeretnék sem nekik, sem pedig a közönségnek csalódást okozni. Nemsokára elkezdődnek a próbák, már ott is a maximumot szeretném nyújtani. Mindent megteszek annak érdekében, hogy azonosulni tudjak a szerepemmel. A hétvégén a Körömpalotában a Perfect Nails világbajnok körömmesterei olyan körmöket varázsoltak nekem, amellyel igazi vadmacskaként állhatok majd a színpadra. Ellenállhatatlan, extrém körmökre vágytam emellett pedig nagyon kíváncsi voltam arra is, hogy hogyan és milyen alapanyagokkal dolgoznak a világ- és Európa legjobbjai" - nyilatkozta az énekesnő.


"A műköröm divat fejlődésével az alapanyagok tárháza is kiszélesedett, a választék folyamatosan bővül, mind a műkörmös szakemberek, mind a vendégek igényeinek kielégítésére. Gabi körmeire egy különleges ábra került, így nemcsak a hosszán változtattunk, hanem a mintákat is megfűszereztük egy kis vadsággal. Az új körmei nagyon illenek Gabi szexi és vadóc stílusához" - nyilatkozta Székely Imola, a Perfect Nails körömmestere.

A hétvégi Körömpalota rendezvényen többek közt Darabos Évi, Londoni Körömolimpiai bajnok és Natalia Yakubchuk, világhírű körömdíszítő bajnok is bemutatót tartott a legújabb körömépítési és díszítési technikákról, ahol a résztvevők megismerkedhettek a körmösvilág legmodernebb trendjeivel is.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3557 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x