Bódi Sylvi öt éves születésnapja
Címlap / Showbiznisz / Bódi Sylvi öt éves születésnapja

Bódi Sylvi öt éves születésnapja

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Persze nem maga a gyönyörű modell, hanem a Sugarbird divatmárka ünnepelte a betöltött ötödik életévet. Az évforduló alkalmából megrendezett nagyszabású divatbemutatón az őszi-téli kollekcióba is bepillantást nyerhettünk. 

A 2007-ben kis varrodaként indult márka mára egybeforrt öt rendkívüli stílusú modell nevével: a Debreczeni Zita, Horváth Éva, Dukai Regina, Zimány Linda és Bódi Sylvi stílusát tükröző kreációk az elmúlt időszakban meghódították a honi kifutók világát. A születésnap persze nem csak egy korszak lezárását, de egy új kezdetét is jelentette, hiszen a hatodik évébe lépett Cukormadár-brand új arccal bővült az elbűvölő Weisz Fanni személyében.

Sylvi egy kifejezetten erre az alkalomra tervezett darabban lépett a közönség elé, melyről a Tabu Tv kamerái előtt is szívesen beszélt: "A csipke nálam visszatérő motívum, itt is ezt alkalmaztam, ám tőlem szokatlan módon most vittem egy kis színt is a dologba, így került egy királykék anyag a csipke alá. Ennek a ruhának egyébként az a trükkje, hogy fűző van a hátulján. Imádom a fűzőket - szerintem szupernőies dolog, ha egy ruha be van fűzve! Ennek a ruhának is ez a pikantériája - mert amúgy egy teljesen egyszerű ruha." - mesélte a modell, akinek őszi/téli kollekciója a bőr és a csipke köré épül, valamint új elemként megjelenik a lánc is.

Sylvi, aki mostanában igazi farmer- és garbó-rajongó (mint magyarázza, a garbó ugyan mindenhol lefed, mégis gyönyörűen kiadja a női alakot) egy új szenvedélynek is hódol, hiszen mostanában ismerkedett meg a rúdtánc rejtelmeivel: "Már egy pár alkalmon túl vagyok, ami meg is látszik a lábamon, mert kék-zöld! Nagyon-nagyon beleszerettem ebbe a sportba. Ugyan nem régen kezdtem, mégis fénysebességgel haladok. Az oktatóm, Pál Orsi nagyon profi, én pedig nagyon lelkes és kitartó vagyok."


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2557 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x