Király Linda és Nagy Adri a kifutón!
Címlap / Showbiznisz / Király Linda és Nagy Adri a kifutón!

Király Linda és Nagy Adri a kifutón!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Nagyszabású divatbemutatón mutatkozott be egy új hazai divatmárka, a Zoia-Europe. A teltházas eseményen több hazai sztár is megjelent. A Zoia- Europe két gyönyörű énekesnőt, Nagy Adrit és Király Lindát kérte fel, hogy viseljék a rájuk tervezett darabokat.  

 A márka a nagyvárosi, elegáns nőket célozza meg, így nem csoda, hogy a pénzügyi világ több prominens szereplője is részt vett a rendezvényen.
 
 
A Zoia- Europe márkát, Kovács Júlia hívta életre. Júlia orosz származású, eredetileg bankárként dolgozott Londonban, éveken át. Mikor hazajött, látta, hogy a szigorú dress code-ok alapján működő üzleti világban dolgozó hölgyeknek nagyon nehéz itthon megfelelő öltözéket találni. Megismerkedett Tóth Gyöngyvér divattervezővel, így közös munkájuk a Zoia őszi-téli kollekciója. Az elegáns partira Júlia meghívta a banki szféra jeles képviselőit is, így igazán prominens személyek előtt debütált a márka. A bemutató után percekig vastapssal üdvözölték a ruhakölteményeket.
 
 
A Monsoon Yoga épületében rendezett elegáns szalonbemutatóra kíváncsiak voltak ismert hazai sztárok is. Mádai Vivien különleges felsőben és egy rendkívül mutatós frizurával érkezett. Iszak Eszter és Nagy Alexandra egyaránt rajonganak a divatért. Geszler Dorottya és Felly K inkább a klasszikusabb darabok iránt érdeklődtek, hiszen mindketten dolgoznak az üzleti világban, így egy-egy konszolidált, nőies darab elengedhetetlen a szekrényükben. Király Linda és Nagy Adri nekik tervezett ruhákban jelentek meg, amely kihangsúlyozta a nőiességüket, mégis visszafogott és elegáns volt. A bemutató végén a két énekesnő ment egy kört a modellekkel a kifutón. Ilyen élményben eddig még egyik lánynak sem volt része, így ők ezen az estén kipróbálhatták, milyen érzés modellként dolgozni, még ha csak pár percre is!
 
 
„Nagyon örülök, hogy ilyen sokan eljöttek megnézni az első divatbemutatónkat. Napok óta lázasan készültünk, hogy minden rendben legyen. Csupa pozitív visszajelzést kaptunk, ez nagyon boldoggá tesz minket. Köszönöm mindenkinek, aki eljött és a két fantasztikus énekesnőnek külön, hogy viselték a ruháinkat. Remélem ez egy sikerszéria első lépése volt. Mi már dolgozunk a folytatáson” - mesélte lelkesen a márka kitalálója, Kovács Júlia.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3022 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x