Király Linda: Énekesnő vagyok, nem modell
Címlap / Showbiznisz / Király Linda: Énekesnő vagyok, nem modell

Király Linda: Énekesnő vagyok, nem modell

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

Király Lindával a Zoia - Europe divatbemutatóján találkoztunk, ahol az énekesnő mesélt a divathoz való kapcsolatáról, a nőiességről valamint arról, hogy Linda hogyan tartja meg egészségét.  

„Én nagyon meg vagyok elégedve a nekem tervezett Zoia – Europe ruhával, nagyon szeretem azokat a ruhákat, amik kihozzák a nőies formákat. Nekem kimondottan tetszik, szerintem eszméletlenül szexi is lett és tetszik ez a letisztult világ. Szeretem az ötvenes–hatvanas évekbeli világot” – árulta el a tabutv.hu nézőinek Király Linda.
 
Az énekesnő elárulta, hogy teljes mértékig követi a divatot, nem véletlenül: „A családból több tag is benne van a divatszakmában, anyukám is stylist, az öcsém is egy divatcégnél dolgozik, úgyhogy abszolút követem. Az utóbbi tíz évben lett igazán fontos az életemben, de otthon egy hosszú, nagy pólóban és egy bő naciban vagyok. Az ízlésem tényleg nagyon változó, attól függ, hogy milyen kedvem van.”
 
„Most edzek ezerrel. Volt egy pajzsmirigy hormon felborulásom, ami miatt nehezebb volt a dolgom az utóbbi két évben. Most fejeztem be egy tizenöt napos lé böjt kúrát, ami nagyon húzós volt, de nagyon jót tett. Én többször is mondtam, hogy énekesnő vagyok, nem modell, tehát nekem az a legfontosabb, hogy hogy érzi az ember magát a saját bőrében. Nem mindegy, hogy úgy állok ki a színpadra, hogy jól érzem magam vagy hogy éppen takargatni akarom magam” – mesélte az énekesnő a Tabu Tv stábjának.
 
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2841 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x