Bebe: Mikrofon helyett boxkesztyű?
Címlap / Showbiznisz / Bebe: Mikrofon helyett boxkesztyű?

Bebe: Mikrofon helyett boxkesztyű?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Back II Black frontembere a négyszeres magyar bajnok Miló Viki keze alatt edz. 

Az énekessel egy kedd reggelen találkoztunk - méghozzá nem mindennapi körülmények között, hiszen egy boxedzésre hívott minket Miló Viktória és tanítványa. Bebe (aki már riportunk alatt is fél szemmel a ringben volt) elárulta, az ökölvívással egy régi szerelemnek hódol: "Világ életemben ott volt velem a sport. Kiskoromban gyakorlatilag bedobtak a vízbe és azt mondták, ússz fiam - és nagyon sokáig úsztam is. Utána vizilabdáztam, és közben jött a box az életembe. Édesapám annakidején boxolóként jött Magyarországra, tehát családi vonalon is van kötődésem, illetve anno volt egy sztárbox nevű műsor, ami aztán végleg megpecsételte az életemet."
 
Viki szerint Bebét erős kézzel kell fogni, hiszen többször megtette már, hogy megjelent, majd újra eltűnt - ám ennek ellenére nem lehet rá haragudni: "Bebével nem lehet összeveszni. Ha nem is csinálja meg, amit kérek, akkor is rögtön könyörög nekem, hogy ó, Viki, nagyon fáradt vagyok - úgyhogy olyan, mint egy gyerek. Csak imádni lehet!"
 
A Back II Black 2009-ben jelentkezett utoljára stúdióalbummal, így arról is faggattuk az énekest, mi a helyzet zenei fronton? "Megjelent egy új klipünk, és azt gondolom - illetve a mutatókon is az látszik - hogy a közönségnek tetszik. De persze nem csak egy klip, egy új nagylemez is megjelent, és izgatottan várjuk, hogy mi lesz a sorsa. Emellett új évben egy lemezbemutató koncerttel nyitunk - január 19-én. Várunk oda mindenkit szeretettel!"
 
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1598 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x