Túllépte a hatszázmillió dolláros bevételt A hobbit
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Túllépte a hatszázmillió dolláros bevételt A hobbit

Túllépte a hatszázmillió dolláros bevételt A hobbit

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-25

A hobbit: Váratlan utazás harmadik hete vezeti az észak-amerikai mozis toplistát, és világszerte már több mint 600 millió dollárért (132 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők a filmre. 

 

Rendezvénynaptár
Erős hétvégét zártak az amerikai filmszínházak: Peter Jackson fantáziaeposzára 31,5 millió dollárért (hétmilliárd forintért), Quentin Tarantino Django elszabadul című westernjére 31 millióért (6,8 milliárd forintért) keltek el a jegyek az Egyesült Államok és Kanada mozijaiban - foglalta össze a stúdiók becslésén alapuló eredményeket a Deadline.com hollywoodi mozis portál. 
 
 
A toplista öt legnépszerűbb alkotása közé harmadikként a Tom Hooper rendezte A nyomorultak musical került be 27,4 millió dollárral. Billy Crystal Szülői felügyelet nélkül című vígjátéka és Tom Cruise Jack Reacher című akciófilmje pedig fej-fej mellett 14 millió dollár körüli bevétellel fejezte be a hetet.
 
Jackson A hobbitjának amerikai jegyeladásai már 200 millió dollár fölött járnak. Észak-Amerikán kívül további 62 országban forgalmazzák a filmet, amiből vasárnapig mintegy 400 millió dollár folyt be. 
 
Elemzők szerint a Tarantino-western a vártnál is jobban debütált, és meglepetést okozott azzal, hogy a hét végén szinte ugyanannyian nézték meg, mint A hobbitot.
  

 
 
[ 1906 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x