A Balaton Sound lett a legjobb európai közepes méretű fesztivál...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / A Balaton Sound lett a legjobb európai közepes méretű fesztivál

A Balaton Sound lett a legjobb európai közepes méretű fesztivál

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

Az Európai Fesztiválszövetség versenyének díjait szerdán késő este, a hollandiai Groningenben adták át. 


Rendezvénynaptár
A tavalyi Sziget győzelem után idén  - egy másik kategóriában - a Sziget Szervezőiroda legfiatalabb zenei fesztiválja nyerte el az első díjat a Festival Awards Europe megmérettetésén: a "közepes méretű" fesztiválok közt a Balaton Sound bizonyult Európa legjobbjának - közölte a szervezőiroda.
 
Két kategóriában is indult magyar fesztivál idén a Festival Awards Europe versenyén és mindkét rendezvény bekerült a 10 legjobbnak ítélt európai fesztivál közé. Míg a Sziget a nagyfesztiválok, addig a Balaton Sound a közepes méretű fesztiválok között mérettette meg magát és végül  az első helyen végzett. "Mind a cégünknek mind a hazai fesztiválszervezésnek nagy elismerése ez a díj, hiszen immár két fesztiválunk is van, ami kategóriájában a legjobbnak bizonyult Európában" - mondta Gerendai Károly a Sziget Szervezőiroda ügyvezetője a közlemény szerint.
 
A díjat Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán, a Balaton Sound alapító-főszervezői vették át. Elmondták, a Balaton Sound elmúlt hat éve önmagában egy sikertörténet, hiszen a rendezvény már az első évben nagy szakmai és közönségsikert aratott, és azóta minden évben teltházas napok és egyre növekvő érdeklődés jellemzi a fesztivált. "Az eddigi sikerek megkoronázása ez a díj" - mondták a szervezők, akiket az elismerés arra is ösztönöz, hogy tovább fejlesszék a rendezvényt - olvasható a közleményben.
 
A Balaton Soundot idén július 11-14. között rendezik meg. 
 
[ 403 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x