Film készül Szikora Róbertről
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Film készül Szikora Róbertről

Film készül Szikora Róbertről

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

Lesz R-Go turné Amerikában, Európában, Ausztráliában - mert sok magyar van, és már van meghívás. 


Rendezvénynaptár
"Természetesen úgy tervezünk, hogy ember tervez, Isten végez, és benne hagyjuk azt az ismeretlen faktort is, hogy ha nem sikerül valami, akkor sincs olyan nagy tragédia - mondta Szikora Róbert a Sztárportréban. - "Ugyanúgy, van másnap akkor is, ha nem történnek meg az események, amit mi elterveztünk. Régen úgy mondták, hogy a szerencse a hülyék Istene. Mi keresztények azt mondjuk, hogy minden szerencse mögött Isten áll."
 
"Vannak az embernek olyan szakaszai, amikor elbizonytalanodik. Ha sokat nem vagy a tévében, vagy nem hallod magad a rádióban, akkor ráronthat az emberre egy kissebbségi érzés, pedig nincs erre szükség. Én azt gonolom, hogy együtt kell élni a múlttal, a jelennel, és a jövővel, és ha ez a három együtt van, akkor az ember a helyén kezeli önmagát."
 
"Tervezés időszakában vagyunk, mert idén 30 éves az R-Go, és ez nem csak egy zenekar, hanem az életemnek egy nagy szelete. Ezt a 30 évet meg fogjuk ünnepelni: akarunk egy nagy ingyen koncertet, egy új nagylemezt, készül - ha minden igaz -, egy film az életemről, és lesz turné Amerikában, Európában, Ausztráliában - mert sok magyar van, és már van meghívás."

A teljes interjú itt meghallgatható.
  
 
[ 1744 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x