Tyumenyi színházigazgató: vicc volt az állásajánlat Depardieu-nek...
Címlap / Showbiznisz / Tyumenyi színházigazgató: vicc volt az állásajánlat Depardieu-nek

Tyumenyi színházigazgató: vicc volt az állásajánlat Depardieu-nek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-01

Viccnek szánta a Gérard Depardieu francia színésznek alig egy hete tett állásajánlatot - közölte a nyugat-szibériai Tyumeny drámai színházának igazgatója internetes közösségi oldalán. 

Az egész őrült helyzet arra ösztönzött bennünket, hogy részt vegyünk az országos trollingban. Ez attól a pillanattól zajlik, hogy Depardieu megkapta az orosz állampolgárságot, miniszteri posztot ajánlottak neki Mordvinföldön, Szaranszkban pedig lakást - írta Szergej Oszincev az interneten.
 
A trolling az internetes szlengben egyebek között azt jelenti, hogy valaki provokatív, ingerlő üzenetekkel bombáz egy online közösséget.
 
A nyugat-szibériai nagyszínház igazgatója szerint a komédia fő szabálya, hogy csak komolyan szabad játszani. "Ezért készítettük a levelet három nyelven és kék pecsétes hivatalos papíron, valódi kommentárokat helyeztünk el a sajtóban és Depardieu portréját is kifüggesztettük a színház galériájában".
 
Oszincev internetes "vallomásában" azt is megírta, miként csapták be az országos televíziós csatornákat, amikor megmutatták nekik az öltözőt, ahol a francia színészt elhelyezik, sőt azt is bejelentették, hogy Depardieu milyen szerepeket kap, megmutatták a színpadot, a termet, ahol dolgoznia kell. "Tudtuk, hogy az újságírók az ünnepek után híréhségben szenvednek és az első munkanapjukon keresni fogják a szenzációt" - írta a szibériai Tyumeny színházának vezetője.
 
Hozzátette, hogy az információ, amely szerint Gérard Depardieu-nek állást ajánlottak a színházban, kiadása napján, január 9-én egész nap a hírek élén szerepelt Oroszországban.
 
A francia színésznek "hatalmas", 16 ezer rubeles (117 ezer forintos) fizetést kínált a nyugat-szibériai Tyumeny városának Nagyszínháza, amely azt is felajánlotta, hogy lakást is bérel a színésznek a 600 ezer lakosú Tyumenyben. A színház igazgatója a város előnyei között említette, hogy mindössze kétszáz kilométerre fekszik a Szibéria szellemi központjaként emlegetett Tobolszktól, amelynek erődjében őrizték II. Miklós cárt és családját, mielőtt 1918-ban végeztek volna velük Jekatyerinburgban.
 
Gérard Depardieu január 3-án vette át Szocsiban az orosz állampolgárságát jelentő útlevelét, és ott találkozott Vlagyimir Putyin elnökkel. A 64 éves francia színész a hazájában a szocialista kormányzat által tervbe vett luxusadó miatt jelentette be, hogy elhagyja Franciaországot.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1498 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x