A Berlusconi elleni Ruby-per folytatásáról döntött az olasz...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / A Berlusconi elleni Ruby-per folytatásáról döntött az olasz bíróság

A Berlusconi elleni Ruby-per folytatásáról döntött az olasz bíróság

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-21

Elvetette a Silvio Berlusconi ellen, prostitúcióra való kényszerítés vádjával zajló per felfüggesztési kérelmét a milánói bíróság, ahol "Szívtipró Ruby" is megjelent. 

 

Rendezvénynaptár
A milánói bíróság a per folytatásáról döntött. Az indoklás szerint pártja tevékenysége nem akadályozhatja meg Berlusconit abban, hogy megjelenjen a tárgyalásokon 
 
A per ideiglenes felfüggesztését Berlusconi védőügyvédje, Nicolo Ghedini kérelmezte a választási kampány idejére. A vádat képviselő Ilda Boccassini milánói ügyész hangsúlyozta, hogy Berlusconi a választásokon induló Szabadság Népe (PdL) pártnak nem a főtitkára és nem is a miniszterelnök-jelöltje, ezért a kampány elfoglaltságaira való hivatkozás nem elfogadható.  
 
A 2011-ben kezdődött perben a 77 éves Berlusconit kiskorú lány prostitúcióra való kényszerítésével és hivatali hatalommal való visszaéléssel vádolják. Az eddigi tárgyalásokon vád és védelem azokat a fiatal nőket kérdezte, akik a Berlusconi által rendezett partikon vettek részt. Mint kiderült, a politikus a mai napig 42 lányt támogat, fejenként havi több mint kétezer euróval. 
 
Most jelent meg először a milánói bíróságon a 21 éves "Szívtipró Ruby", a marokkói Karima El Mahroug, aki négy évvel ezelőtt 14 alkalommal lépett fel az akkori kormányfő Milánó közeli villájában. Rubyt a védelem idézte be tanúként, de végül nem szólaltatták meg. 
 
Berlusconi tavaly októberben önként nyilatkozott a bíróságon, s leszögezte, hogy soha nem volt szexuális kapcsolata Rubyval.

 
 
[ 1282 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x