Hírességek üzeneteit is viszi Erőss Zsolt a csúcsra
Címlap / Showbiznisz / Hírességek üzeneteit is viszi Erőss Zsolt a csúcsra

Hírességek üzeneteit is viszi Erőss Zsolt a csúcsra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-02

Már több ezren csatlakoztak Erőss Zsolt egyedülálló kezdeményezéséhez. A hegymászó hamarosan nekivág a világ harmadik legmagasabb hegyének, a Nepál és India határán található Kancsendzöngának, és ez alkalommal bárki üzenetét, kívánságát, fogadalmát felviszi a csúcsra. 

Az Üzenet a csúcsra Facebook oldalon már Szalay Balázs, Geszti Péter, Fábián Janka, DJ Dominique, a Face Team, Czanik Krisztián, Felly K üzenetei is megtalálhatóak. Erőss Zsolt a kezdeményezéssel az összefogás és a pozitív energiák fontosságára kívánja felhívni a figyelmet.

Erőss Zsolt hamarosan az utolsó olyan magas hegy elérésével próbálkozik, ahol eddig még nem járt magyar hegymászó. Az egyik legnehezebben elérhető hegycsúcs a 8586 méteres Kancsendzönga, amelyet a világ harmadik legmagasabb csúcsaként tartanak számon. Ez alkalommal – virtuálisan – bárki elkísérheti Erőss Zsoltot. Nem kell mást tenni, csak egy üzenetet hagyni az erre a célra létrehozott Üzenet a csúcsra Facebook oldalon. A tartalom lehet egy egyéni, személyes vágy, lehet szó a legapróbbnak tűnő dologról is, amely egy ember életében mégis kihívásnak tűnik, de csapatok is feltölthetik céljaikat. Azokat az üzeneteket, amelyeket március 15-ig feltöltenek, Erőss Zsolt elviszi magával egy pendrive-on, és szimbolikusan elhelyezi a csúcson.


Az elmúlt időszakban rengeteg üzenet érkezett, nemcsak a Facebook oldalra, hanem az uzenetacsucsra@gmail.com e-mail címre is. A kezdeményezés népszerű, már olyan személyek is üzentek a csúcsa, mint Szalay Balázs, Geszti Péter, Fábián Janka, DJ Dominique, a Face Team, Czanik Krisztián, Felly K, de üzent az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány és még sokan mások is.

„Azért hoztuk létre az oldalt, barátaim és partnereim segédletével, hogy egy olyan közösséget hozzunk létre, amely egymásnak energiát tud adni. Ezáltal azt is meg tudjuk mutatni, hogy soha nem szabad feladni. Egészen elképesztő az a pozitív visszacsatolás, amit a kezdeményezés óta kapunk. Nagyon megható, ahogy a számos – sokszor torokszorító – üzenet mellett engem is milyen sokan biztatnak. Ez hatalmas erőt és energiát ad, és úgy tűnik, hogy nem csak nekem. Ezúton is szeretném megköszönni a bizalmat és a sok kommentet, amit az oldalon kapunk”.

A pendrive-ot lehet, hogy egyszer valaki megtalálja és visszajuttatja, lehet, hogy soha senki, és elnyeli a hó. Bármi is történjék, vele együtt az üzenetek is fennmaradnak az  örökkévalóságnak.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8383 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x