Az év hősnői öblítősflakonnal mutatnak példát
Címlap / Showbiznisz / Az év hősnői öblítősflakonnal mutatnak példát

Az év hősnői öblítősflakonnal mutatnak példát

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-18

Az év hősnői díjat átvevő Messzelátó Egyesület tagjai egy kis fricskával készültek: kiürült öblítősflakonból készítettek ékszereket viseltek. 

A 5+1 közönség által megszavazott díj mellett az év hősnője díjat idén is egy civil szervezetnek, ezúttal a környezetvédelemmel foglalkozó Messzelátó Egyesületnek ítélte oda a Glamour szerkesztősége díjazva ezzel a messzelátós lányok tevékenységét a világ jobbátétele érdekében.

Valódi példaképek ők, akik ahelyett, hogy „megmondanák a tutit”, inkább megmutatják, ők hogy élnek, s hogy ez az ökotudatos életmód nemhogy nem kell, hogy izzadtságszagú legyen, de kimondottan élvezetes is lehet. Nem csak ékszereiket készítik maguk, de gyakorlati foglalkozásaikon kotyvasztanak sajtot, szappant, kozmetikumokat, építenek beltéri gilisztakomposztálót, főznek szezonális alapanyagokból télifagyit, kertészkednek balkonon és foghíjtelkeken. Barátnőikkel nem plázázni járnak, inkább elcserélik egymással megunt ruhadarabjaikat.

Büszkék arra, hogy egy együttműködő, öntevékeny, aktív közösséget építettek fel az egyesület köré, akikkel együtt mélyülhetnek el a fenntartható városi életmód praktikáiban. Tisztában vannak vele, hogy programjaik egyelőre túl csajosak, hisz önkénteseik többnyire lányok - tárt karokkal várnak hát minden pasit is.

Nagy meglepetés volt számukra ez a díj több szempontból is. Elmondásuk szerint nincsenek megszokva a köszönetnyilvánításhoz, hisz a „környezet” ilyet nem tud, s főleg nem számítottak ilyen elismerésre egy divatlaptól. Büszkék és boldogak, hisz nagy lehetőség számukra ez a „tiszavirágnyi” nyilvánosság, amit a díj hozott. Ezáltal szélesebb körbe juthat el az általuk közvetített érték s lehet, hogy így az egyre apadó pályázati forrásokat is feltölthetik az adományozó lelkű jóakarók.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4204 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x